avukatim merak edi̇lenleri̇ cevaplarim

mfyyalcn

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
40 ın üstünde nitelikli dolandırıcılıktan dosyam var daha dava olmadı yakında ilkine gireceğim sence ne yapayım
Kardeşim Geçmiş olsun. yapabileceğin çok fazla şey yok sadece itiraz ederek infazını ertelersin.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Abi kimse benim adımı soyadımı bilmeden internetten bana dava açabilir mi sadece oyun veya discord adımı biliyor dava açabiliyor mu bu bilgilerle
oyun için kesin konuşamam çok büyük bir şey yapmış olman lazım,harici olarak siber şube her şekilde bulur seni. sanmıyorum ama herhangi birisinin şikayet edip uğraşacağını.

mfyyalcn

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
avukatlar her davaya bakabiliyormu veya farklı sınıflandırması mı oluyor
Bu meseleyi biraz uzmanlık olarak yorumlayabilirim bir avukat boşanma davalarına bakmak isterse ve bu alanda kendini geliştirirse o alanda devam etmek ister çünkü dava kaybetme ihtimali azalır ve çok iyi paralar kazanır ama Boşanma avukatı diye Ağır Cezaya bakamaz diye bir şey yok bakabilir ama çok iyi bir yerden vazgeçip kaybetme ihtimalinin yüksek olduğu alana girmek istemez.

Bilişim suçları ne kadar başarılı oluyor/kaçı yakalanıyor?

Bilişim suçları ne kadar başarılı oluyor/kaçı yakalanıyor?
Bunu Siber Şubede Çalışan birisi cevaplasa herhalde daha çok bilgi vermiş olur başarı oranını veya infazını bilemem ama Çok iyi bir Suçlu değilsen Siber şube koklayarak da bulur.

ser190

Confirmed Memb.
RC Point
0
Davalar neden uzun sürüyor örnegin hırsızlık olayı hemen kapanırken diger siddet olayları

mfyyalcn

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
Davalar neden uzun sürüyor örnegin hırsızlık olayı hemen kapanırken diger siddet olayları
Hırsızlık davaları Asliye hukuk mahkemelerinde görülüyor , Asliye Mahkemeleri genellikle diğer mahkemeler gibi çok yoğun olmaz tamamen yoğunlukla alakalı bir durum davaların gecikmesi veya erken olması. Bir adam hırsızlık yaparken şiddet uygularsa ağır ceza mahkemesi bakar sadece hırsızlık yaparsa Asliye Mahkemesine kalır dava. Tamamen Yoğunlukla ilgili, avukatlar da burada büyük etken Süreçlere itiraz edip bu süreleri daha da uzatıp kısaltabilirler.

juwen

Active Member
RC Point
0
size en garip konuyla gelen kişinin konusu neydi

mersintarsus

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
evde bulundurmak amaçlı tutulan pompalı silahı bir olayda kullansak ceza alırmıyız evi korumak amaçlı kullansak