R Romanov Member Katılım 16 Şub 2022 Konular 3 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 RC Point 0 20 Şub 2022 #1 Battle Eye vb için driver yapmamızda yardım edecek discord adresinden beni eklesin Discord
Çözüm Knull 20 Şub 2022 Çok yardım etmek isteyen olursa site üzerinden eder zaten. Ayrıca kimsenin sana bedavaya özellikle de battleye gibi bir anti-cheat için yardım edeceğini sanmıyorum. Çok kullanmak istiyorsan blackbone mevcut gidip deneyebilirsin.
Çok yardım etmek isteyen olursa site üzerinden eder zaten. Ayrıca kimsenin sana bedavaya özellikle de battleye gibi bir anti-cheat için yardım edeceğini sanmıyorum. Çok kullanmak istiyorsan blackbone mevcut gidip deneyebilirsin.
Knull 404 Legend Member Katılım 18 Eki 2019 Konular 103 Mesajlar 1,662 Çözümler 229 Tepkime puanı 3,546 RC Point 0 20 Şub 2022 #2 Çok yardım etmek isteyen olursa site üzerinden eder zaten. Ayrıca kimsenin sana bedavaya özellikle de battleye gibi bir anti-cheat için yardım edeceğini sanmıyorum. Çok kullanmak istiyorsan blackbone mevcut gidip deneyebilirsin. Oyla -1 Downvote Çözüm
Çok yardım etmek isteyen olursa site üzerinden eder zaten. Ayrıca kimsenin sana bedavaya özellikle de battleye gibi bir anti-cheat için yardım edeceğini sanmıyorum. Çok kullanmak istiyorsan blackbone mevcut gidip deneyebilirsin.