Beyler zor durumdayım Tavsiye verin Ailevi ve hayati

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
69
RC Point
0
Sa. Beyler ben öncelikle bu soruyu yakın tecrübeler olanların daha detaylı cevaplamasını isterim
Biz arkadaşlar depremden sonra izmire geldik
Zaten orda anneannem gil vardı hep giderdik.Orada mecbur okula gittim.Nefret ederek 2. Dönemde gittim ve herkezin düzeni çevresi vardı 10. sınıftaydık.Zorla zor okula gittim hep Antep'e dönmek istedim çok yalnızdım Antep'te ise çok çevrem vardı.okulun kapanmasına 1 hafta veya daha az kaldığında ise bana sınısız devamsızlık hakkı sanada geçerli okula gitmeden de olurmuş dediler ve devamsızlığı sınırsız dediler ben daha önce çok söyledim ama kayıt olduğum için İzmir'de sana geçerli değil dediler ve uzun bir dönemin sonunda kısacası boşa gittin dediler.Ben yıkıldım çok sinirlendim.Kafaya takmıştım zaten antebe gitmeyi.Eh işte gel zaman git zaman yaz tatilinin sonlarındayız.Benim ailem burda kalmayı seçti bi süreliğine belki tekrar dönebilirler yada başka bir ülkeye zaten başka ülke olursa bende gelirim ama ben asla kalmıcam.Daha önce bi arkadaşım yurdda kalıyordu güzel bir yurddu gerçekten bende babama söyledim orayla konuştuk bugün gece 12 de biletimi aldım ama elbisem hazırlarken annem çok kez pişman olursun pişman olursan geri dönüşü olmaz falan dedi ama ben hala gitmeyi istiyorum,zaten ben annem yüzünden İzmir'den nefret ettim, hem bizim evimiz Antep'te ama sürekli İzmir'de kalmak istiyor ,ne işimiz var bizim İzmir'de işte anneanneö dedem var diye ama ben bıktım umrumda değil ben bıktım boşu boşuna gidince okula şimdi okula burda izmirde devam etsem bizim evimiz yok anneannem gilin evindeyiz ,okulda kimsem yok okul sadece dersten ibaret değil siz hiç tenefüste boş boş durdunuzmu bir dönem boyunca ki bu benim dersimi de etkiler.Bu mesajı yazdığım gün gece 12 de biketim var ama sizce doğrumu yapıyorum merak ettim ama ben burda devam edersem hiç iyi şeyler olcağını sanmıyorum sevmiyorum sevmediğim birşeyi yapmak zorunda değilim.çok büyük ihtimalle siz cevap verirseniz eğer bende antebe gidersem sonucu neler olduğunu pişman olup olmadığını buraya yazarım.

kayraqewqeqw

Confirmed Memb.
RC Point
0
bence izmirde kalmalısın zor zamanlar geçiriyorsun anlıyorum ama pişam olackasın izmirdede dostluklar kurarsın ama şimdi zorundasın yapacak hiçbirşey yok bence izmdirde ailenin yanında kal antepe hiç gitme deprem riski çok var izmirdede var ama o kadar değil izmirde kalmanı tavsiye ederim