• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

BomBom337 aimbot arıyorum.

ezosezo

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Merhabalar hocalarım, bombom337 için taramalarım sonucunda çalışan veya olan bir a*mbot bulamadım yardımcı olacak kişi/kişiler çıkar mı? Gerekirse ücretlide olabilir hiç problem değil.

Wander

先苦后甜
Editor
Sadık Ziyaretçi Kararlı Üye Hızlı Yardım Haftalık Aktif Gece Kuşu İçerik Kaşifi 10 Rozet Doğrulanmış Personel 7 Gün Seri Geri Döndü İlk Çözüm
Konular
7
RC Point
0
Selamlar,
Bombom 337 eskilerin vazgeçilmezlerinden sevdiğim bir oyundur. Böyle bir proje teknik olarak benim açımdan bayağı keyifli olur.
Aimbot tarafında direkt oyunun içine müdahale etmek yerine önce ekran üzerinden çalışan bir aim-assist geliştirmeyi düşünebilirim. Rakibin konumu, mesafe, yükseklik farkı, rüzgâr, açı ve güç gibi değerleri hesaba katıp doğru atış için öneri üreten bir sistem yapılabilir.

Şunu belirtmek isterim ki “%100 kusursuz çalışır” diye söz vermek istemem. Oyunun atış fiziğini ve güncel sürümünü test edip kalibre etmem gerekecek. Fizik tutarlıysa size olumlu ya da olumsuz geri dönüş sağlayacağım.

aliendrooo

Active Member
İçerik Kaşifi
Konular
1
RC Point
0
Selamlar,
Bombom 337 eskilerin vazgeçilmezlerinden sevdiğim bir oyundur. Böyle bir proje teknik olarak benim açımdan bayağı keyifli olur.
Aimbot tarafında direkt oyunun içine müdahale etmek yerine önce ekran üzerinden çalışan bir aim-assist geliştirmeyi düşünebilirim. Rakibin konumu, mesafe, yükseklik farkı, rüzgâr, açı ve güç gibi değerleri hesaba katıp doğru atış için öneri üreten bir sistem yapılabilir.

Şunu belirtmek isterim ki “%100 kusursuz çalışır” diye söz vermek istemem. Oyunun atış fiziğini ve güncel sürümünü test edip kalibre etmem gerekecek. Fizik tutarlıysa size olumlu ya da olumsuz geri dönüş sağlayacağım.
başarırsan haberimiz olsun :D

ezosezo

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Selamlar,

hocam memnuniyet ve heyecanla bekliyor olacağız :) eğer proje devam etmez ise sizinle özel bir husus konuşmak isterim bir yazılım konusunda