Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Borç Verip Borcunu Alamadığın Oldumu ?

TSKTEYMEN04

OG_Fury
Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
2
RC Point
0
bu hayatta ne borç alacaksın ne dde vereceksin yoksa pişmanlığın dibini yaşarsın dostunla küsmek istiyorsn borç ver şljşsdlh

Ruglea

Ultra Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
Konular
9
RC Point
0
Bunu yaşamamak için borç vereceğiniz kişiye kendiniz seçmelisiniz, geri ödeyebilme potansiyeli var mı bakmalısınız yoksa çile çekersiniz

XqueryX

Active Member
Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
RC Point
0
yakın arkadaşıma 1500 tl borç vermiştim ama geri istemedim sonra kendisi ödemişti

fistikcik

Active Member
Haftanın Üyesi Top Sharer İlk Beğeni İlk Paylaşım İçerik Kaşifi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye Günlük Ziyaretçi
Konular
4
RC Point
0
2 hafta önce iş çıkışı otobüs durağında beklerken yanımdaki iki kişi telefonda yüksek sesle konuşuyordu biri zamanında yakın bir arkadaşına verdiği borcu defalarca istemesine rağmen adamın sürekli oyaladığından ve artık telefonlarına bile çıkmadığından yakınıyordu. Adam resmen sinirden patlayacaktı Bir kuruşumu bile helal etmiyorum insana güven kalmamış diye söylenip kapattı. Kulak misafiri olunca kendi aklıma geldi, vallahi devir öyle bir devir olmuş ki insan kendi kardeşine bile para verirken iki kere düşünmeli, kimseye güvenmeyeceksin. Bana göre böyle kardeşim yaşadıkta söylüyorum