cs 1.6 source code hile varmı

RXBYPASS

Active Member
Konular
3
RC Point
0
kendim cs 1.6 hile yapmaya kalkıştım yazılım bilgim var fakat hile yapam deneyimim yok offsetler vs çektim ama hala adamları falan göremiyorum algılıyor herşeyi ama göstermiyor geliştirebileceğim cs 1.6 source kod hile varmı çalışıp çalışmadığı farketmez düzeltip özelliştirebileceğim bir kod olsa yeterli

oxnic

Active Member
Konular
2
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
RC Point
0
Sadece offset çekerek hıle yapamazsın offset sana sadece koordinat veya can gibi verileri verir.
ekranda görmek için WorldToScreen hesabı yapman lazım ya da OpenGL bılmıyorsan kullanmayı yazılım bılgın yeterlı degıldır

GitHub'da CS 1.6 OpenGL hook source veya CS 1.6 C++ cheat base diye aratırsan bulursun

RXBYPASS

Active Member
Konular
3
RC Point
0
Sadece offset çekerek hıle yapamazsın offset sana sadece koordinat veya can gibi verileri verir.
ekranda görmek için WorldToScreen hesabı yapman lazım ya da OpenGL bılmıyorsan kullanmayı yazılım bılgın yeterlı degıldır

GitHub'da CS 1.6 OpenGL hook source veya CS 1.6 C++ cheat base diye aratırsan bulursun
saolun hocam python ile kodlamaya çalıştım c++ bilgim o kadarda yok o yüzden opengl falan kullanamıyorum

oxnic

Active Member
Konular
2
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
RC Point
0