CS GO Hack Menü Nasıl Yapılır

Lordist

Super Member
Konular
42
RC Point
0
Hepinize merhaba RealityCheats ailesi.Elimde 1 adet csgo hack source var onun için kendi hilemi yapmak istiyorum fakat hilenin menüsünü nasıl tasarlayacağım hakkında çok bir fikrim yok.C++ ile kodlanmış hack sourcesi için c# form dosyasımı oluşturmalıyım hile menüsünü nereden yapabilirim ? Biraz karışık anlatmış olabilirim yardımcı olursanız sevinirim :)

ZoomX

Deus É Grande
Veteran
Konular
15
RC Point
0
C++ ile kodlanmış bir source bulduysanız kendi menünüzü kodlamanız gerekir C++ olan sourceye c# ile tasarım vs. yapamazsınız. Bilmiyorsanız çokta kurcalamaya gerek yok sonuçta kolay bir iş değil.

Lordist

Super Member
Konular
42
RC Point
0
C++ ile kodlanmış bir source bulduysanız kendi menünüzü kodlamanız gerekir C++ olan sourceye c# ile tasarım vs. yapamazsınız. Bilmiyorsanız çokta kurcalamaya gerek yok sonuçta kolay bir iş değil.
anladım fakat anlamadığım nokta şurası c++ konsol yardımı ile nasıl menü kodlayacağız ?

ZoomX

Deus É Grande
Veteran
Konular
15
RC Point
0
anladım fakat anlamadığım nokta şurası c++ konsol yardımı ile nasıl menü kodlayacağız ?
konsol değil empty yani boş c++ projesi ile kodlanmıştır o source. Daha kolay olması için ImGui tarzı kaynaklara göz atın derim.