• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

CS2 Rütbe sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NaneliSakız

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
20
RC Point
0
CapsLock açık konu açmak veya mesaj yazmak
Arkadaşlar şöyle bir sorunum var. Basit eğlence oynaya yüksek zaferler elde ettikten sonra rekabetçi ve yoldaş bölümleri açıldı. Buralarda da zafer oranım fena değildi. Lakin şöyle bir sorunum var. Eskiden "TAB" tuşuna bastığımız da herkesin rütbesini ve kendimizinkini dahil görebiliyorduk. Lakin cs2 de bunu yaptığımız da Hiç kimse de rütbe yok, bende dahil. Ekran Alıntısı.PNG Sürekli bu rütbe de kaldım. Yoksa rütbe kasmak için seçkin hesap satın alıp mı oynamak lazım?

iwystic

Veteran
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
290
RC Point
0
CSGO'da da olduğu gibi CS2 için de rank sistemleri hala aynı. Premier alıp rank kasabilirsiniz.

NaneliSakız

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
20
RC Point
0
CSGO'da da olduğu gibi CS2 için de rank sistemleri hala aynı. Premier alıp rank kasabilirsiniz.
Şimdi doğru mu anladım? Silver, Nova vesayre bunları kasmak için premier mi satın almak lazım. Çünkü CSGO da premier almadan da kasılabiliyor diye hatırlıyordum.

iwystic

Veteran
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
290
RC Point
0
Şimdi doğru mu anladım? Silver, Nova vesayre bunları kasmak için premier mi satın almak lazım. Çünkü CSGO da premier almadan da kasılabiliyor diye hatırlıyordum.
CS:GO'da da premier alman gerekiyordu rank kasmak için. CS2'de de aynı sistem mevcut.

baybarates23

"Bir dahakine Leslie'ide davet edelim..."
Super Member
Konular
11
RC Point
0
seçkin hesaplarda mevcut rank sistemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...