[CS2] Teknik Destek Talebi

Zaphkiel

RealityCheats
Super Member
Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
4
Reaction score
9
Website
nolur.com
RC Point
0
Merhabalar, F8 basıp inject ettikten sonra kısa bir süre çalışıyor, sonra kendiliğinden kapanıyor.
-Firewall kapalı, Vanguard & vgc servisi kapalı, Faceit yok, VPN&DNS servisleri kapalı, Loaderı tekrar kurdum herhangi bir düzelme olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

-Yorum yapmış olmak için yorum yapanları bildireceğim.

Zaphkiel

RealityCheats
Super Member
Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
4
Reaction score
9
Website
nolur.com
RC Point
0
Ben sana çözüm önerisi sundum karşılığında okumuyor musun diye laf yetiştirmen pervasızlık. Diğer yorumlarına da baktım herkese tepeden bakıp hakaret ediyorsun. Bir de bildireceğim diye yazmışsın ama asıl sorun sensin. Sorununu düzgün anlat kimseye laf sokma. Bundan sonra yazdıklarını okumayacağım cevap da vermeyeceğim. Önce kendini bildir.
Neyin pervasızlığı? konuda belirtmişim yorum yapmak için yorum yapıyorsun bir de utanmadan üste çıkıyorsun. Neyin herkesine tepeden bakması benim yardım istediğim konuya adam gelip süper yazınca ne yapayım tebrik mi edeyim? Siktir git başkalarının konusu altında yorum kas.