e pin kodlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rootskn

𝓒̧𝓪𝔂𝓵𝓪𝓴 𝓭𝓮𝓰̆𝓲𝓵𝓲𝔃, 𝓭𝓪𝓱𝓪 𝔂𝓮𝓷𝓲
Ultra Member
Konular
67
RC Point
0
bana epin kodluycak varmı parası ney isterse veririm saglam olsun boş yorum kasmak için başka yere yazın

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Epin kodlamak ne kardeşim

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0

impartormape

Super Member
Konular
20
RC Point
0
#include <iostream> #include <ctime> #include <cstdlib> using namespace std; int main() { srand(time(0)); // Rastgele sayı üretmek için zamanı kullan int pin; cout << "E-Pin: "; for (int i = 0; i < 10; i++) { pin = rand() % 10; // 0-9 arasında rastgele bir sayı üret cout << pin; // Sayıyı yazdır } cout << endl; return 0; }

kaç basamaklı ise artık rakamları ona göre ayarla c++ da bu kod işini görmeli

rootskn

𝓒̧𝓪𝔂𝓵𝓪𝓴 𝓭𝓮𝓰̆𝓲𝓵𝓲𝔃, 𝓭𝓪𝓱𝓪 𝔂𝓮𝓷𝓲
Ultra Member
Konular
67
RC Point
0

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
yoksa epinfirmaları nasıl üretiyor hadi söyle
Cahil,

E-pinler, özellikle online platformlarda oyun almak için kullanılan bir yöntemdir. E-pin üretimi, ilgili şirketlerin ve kuruluşların belirli bir üretim sürecine tabi tutulmasını gerektirir.

1. İlgili şirket veya kuruluş, e-pin üretimine karar verir ve üretim için bir plan oluşturur.
  2. E-pinler için bir seri numarası veya kod oluşturulur. Bu kodlar, her e-pin için benzersiz olmalıdır.
  3. E-pinlerin fiziksel olarak basılması veya dijital olarak oluşturulması için bir üretim süreci başlatılır.
  4. E-pinler, satış noktlarına veya dijital platformlara dağıtılmak üzere paketlenir.
  5. E-pinler, satış noktaları veya dijital platformlar aracılığıyla kullanıcılara sunulur.

• E-pin üretimi, genellikle bir güvenlik prosedürü içerir. Özellikle dijital olarak oluşturulan e-pinlerin güvenliği önemlidir ve dolandırıcılığı önlemek için çeşitli güvenlik önlemleri alınır. Tarafsız bir firma yada kişinin sertifikayı doğrulaması imkansızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...