Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

FACEİTTEN BERİ BÖYLE

mrkreux123

Confirmed Memb.
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
15
RC Point
0
MERHABALAR FACEİT OYNADIĞIMDAN BERİ BU HATAYI ALIYORUM , PROBLEM NE OLABİLİR FACEİT OYNAMAYA BAŞLADIĞIMDAN BERİ BU OLDU HİLEYİ FACEİTTE DENEMİYORUM TABİ MM DE AÇIYORUMDA ORADADA BU HATAYLA KARŞILAŞIYORUM.

Ekli dosyalar

• ssss.PNG
    ssss.PNG
    24.6 KB · Görüntüleme: 12

By1Ero

Rengoku
Insider
Haftalık Aktif Günlük Ziyaretçi Sadık Ziyaretçi Kararlı Üye Tartışma Başlatıcı 7 Gün Seri İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye 10 Rozet
Konular
21
Web sitesi
guns.lol
Discord
By1Eymen
RC Point
0
MERHABALAR FACEİT OYNADIĞIMDAN BERİ BU HATAYI ALIYORUM , PROBLEM NE OLABİLİR FACEİT OYNAMAYA BAŞLADIĞIMDAN BERİ BU OLDU HİLEYİ FACEİTTE DENEMİYORUM TABİ MM DE AÇIYORUMDA ORADADA BU HATAYLA KARŞILAŞIYORUM.
faceit anti cheati silin çekirdek yalıtımını kapatın birde büyük harfle yazı yazmayın

Tuncc

Ultra Member
Günlük Ziyaretçi Tartışma Başlatıcı Konuşkan İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
43
RC Point
0
Faceıt çok işe yarıyor mu reis önerirmisin daha önce kullanmadım

jusqi

Moderator
Geri Döndü 10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Faceit açık olmasa dad bilgisayarınızdaki bazı şeyleri engeller. Programı Kaldırıp tekrar deneyin hata düzelecektir. Hile çalışması için çekirdek yalıtımı kapalı durumda olmalıdır.