Fivem Fatal Error Defender Kapalı

Berkan4141

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Arkadaşlar lütfen yardım edin defender kapalı, fivem i açtıktan sonra loader i açıyorum, 2 dakika sonra oyundan atıp bu hatayı veriyor, bu forumdaki güncel olan RealUI kullanarak load ediyorum. Fivem i açmadan önce de loader i açıp girdim yine aynı hatayı veriyor, bilgisayarda kesinlikle başka antivirüs de yok, defender i kapatıp ardından komple sildim, oyunu pencere modunda açtım fullscreende açtım diğer şekillerde açtım her türlü fatal error alıyorum ne yapmam gerekiyor çok kafaya taktım lütfen yardım edin :(

Ekli dosyalar

• Fatal Error.png
    Fatal Error.png
    10.2 KB · Görüntüleme: 6
  • Defender.png
    Defender.png
    13.3 KB · Görüntüleme: 7

Berkan4141

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Yönetici olarak çalıştırdım tabikide, defalarca silip yükledim, şifreli ".rar" ın içinde yönetici olarak çalıştırdım, şifreli ".zip" in içinde yönetici olarak çalıştırdım, sadece hata verme kapanma süresi bi 30-40 saniye gecikti okadar, ama yinede ne olursa olsun hata veriyor kapanıyor, arkadaşımın bilgisayarında da denedik onda da aynı, ya sanal bilgisayarda bile denedim, sanal pc nin mac adesini host adresini full identity değiştirip değiştirip tekrar tekrar denedim yine aynı problem :(

furko488

Confirmed Memb.
RC Point
0
yanlış anlamışsın arkadaşımız düşüncelerimizi paylaşmamızı istemiş mesela (sonunda geldi) falan filan

yyunusemred9

Confirmed Memb.
RC Point
0
Arkadaşlar lütfen yardım edin defender kapalı, fivem i açtıktan sonra loader i açıyorum, 2 dakika sonra oyundan atıp bu hatayı veriyor, bu forumdaki güncel olan RealUI kullanarak load ediyorum. Fivem i açmadan önce de loader i açıp girdim yine aynı hatayı veriyor, bilgisayarda kesinlikle başka antivirüs de yok, defender i kapatıp ardından komple sildim, oyunu pencere modunda açtım fullscreende açtım diğer şekillerde açtım her türlü fatal error alıyorum ne yapmam gerekiyor çok kafaya taktım lütfen yardım edin :(
dosyayı bımıclendır ve yonetıcı olarak baslat

Berkan4141

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Hocam bu forumdaki h1leyi kast ediyorum, dosyayı nasıl biçimlendiririm? İlk defa öyle birşey duydum. Defalarca silip bida yükledim, hala aynı