gözlükten anlayan bakabi̇li̇r mi̇?

yasinsxd

Super Member
Konular
4
RC Point
0
Ya dün gözlük derecem 0.25 arttığını farkettim, gittim gözlük aldım ama 1-2 gündür gözlerim hâla alışamadı gözümün içi dönüyor sanki bu normal mi?

ademylmx33

Super Member
Konular
3
RC Point
0
reis sen burda sormakla zaman kaybediyorsun bi doktora görünmeni şiddetle tavsiye ederim

𝓗𝓪𝓬𝓴

Ultra Member
Konular
52
RC Point
0
gözlüklçü gözlük camını ters veya yanlış cam takmıştır gözdoktorunua söyle 2 dk da kontrol edip söyler sana

rextary

Super Member
Konular
18
RC Point
0
git doktora aga kardeşim kullanıo 1-2 saat normal ama yani diğerlerininde dediği gibi işte 1-2 GÜN ÇOK FAZLAA

ard4star

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Kesinlikle normal değil. Gözlüğünüze en geç 5 saat içinde alışmanız gerekir. Gidin bir göz doktoruna görünün.

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Gözlük derecesindeki küçük bir artış, başlangıçta gözlerinizin alışması biraz zaman alabilir. Gözlük takmaya başladıktan sonra bazı kişilerde baş dönmesi, hafif rahatsızlık veya odaklama sorunları gibi belirtiler görülebilir. Bu tür belirtiler genellikle gözlüğün yeni düzeltme gücüne adapte olma sürecinin bir parçasıdır ve genellikle birkaç gün içinde azalır.

Ancak, belirtiler uzun süre devam ederse veya şiddetlenirse, göz doktorunuzla iletişime geçmek iyi bir fikir olabilir. Doktorunuz, gözlüklerinizin doğru şekilde ayarlandığından emin olabilir ve rahatsızlık kaynağını belirlemek için gözlerinizi değerlendirebilir. Gözlüklerinizi takarken doğru şekilde yerleştirdiğinizden ve doğru şekilde kullanıp kullanmadığınızdan emin olmak da önemlidir.

Unutmayın, herkesin gözlük takmaya adapte olma süreci farklı olabilir. Gözlerinizin alışması biraz zaman alabilir, ancak eğer endişeleriniz varsa veya belirtiler uzun süre devam ederse, profesyonel bir görüş almak önemlidir.