Sokrates Active Member Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye Katılım 11 Ağu 2022 Konular 3 Mesajlar 25 Tepkime puanı 1 RC Point 0 26 dakika önce #1 antivirüs kapalı güvenlik duvarı kapalı çekirdek yalıtımı kapalı ancak böyle bir hata alıyorum
A aydinso Active Member İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye Katılım 9 Mar 2026 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 RC Point 0 13 dakika önce #2 bende aynı hatayı alıyorun Oyla 0 Downvote
R Ramazan55 Confirmed Memb. İlk Paylaşım İçerik Kaşifi İlk Mesaj Günlük Ziyaretçi Doğrulanmış Üye Katılım 13 Eki 2022 Konular 2 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 RC Point 0 8 dakika önce #3 aydinso' Alıntı: bende aynı hatayı alıyorun Genişletmek için tıkla ... Bende aynı hatayı alıyorum nedeni nedir birde uygulamayı kurqmıyoeum yardımcı olucak biri varmıdır ? Oyla 0 Downvote
aydinso' Alıntı: bende aynı hatayı alıyorun Genişletmek için tıkla ... Bende aynı hatayı alıyorum nedeni nedir birde uygulamayı kurqmıyoeum yardımcı olucak biri varmıdır ?
By1Ero Rengoku Insider Gece Kuşu Konuşkan RealUI Sadık Haftalık Aktif Günlük Ziyaretçi Sadık Ziyaretçi Kararlı Üye Tartışma Başlatıcı 7 Gün Seri İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye 10 Rozet Katılım 15 Haz 2025 Konular 23 Mesajlar 579 Çözümler 6 Tepkime puanı 280 Yaş 25 Web sitesi guns.lol Discord By1Ero RC Point 0 1 dakika önce #4 hatanın sebebi bilinmiyor sizin dışınızda başka kişilerde alıyor bu hatayı Oyla 0 Downvote