kayıt olarak bedava 130TL kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

remilahtir

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Merhaba daha önce hiç konu açmadım yazım düzensiz vb olursa kusura bakmayın
şimdi arkadaşlar bitexen isimli bir borsa uygulaması var kayıt olup kimlik bilgilerini adresini vb onaylatarak bedavadan 130TL değerinde coin alıp dakikalar içerisinde banka hesabınıza geçirebiliyorsunuz tabi muhtemelen bilgilerinizi saklayacaklar veya satacaklar fakat türk genci olarak benim bilgilerimin pek bir değeri yok sorun yaşamadan aldım paramı .p
ve eğer bunu benim referans linkimden kayıt olarak yaparsanız aynı miktarda coin ben de kazanacağım
amacım cebime 3 5 fazla girmesi bu yüzden benim referans linkimi kullanırsanız 40 sini geri size göndereceğim bunun için bana site üzerinden ulaşabilirsiniz
takıldığınız bir yer olursa mutlaka yorum atarak bana sorun çünkü siz paranızı almadan ben de alamam :D

referans linkim:
https://web.bitexen.com/sign-up?ref=717785046

nasıl yapılır:

hiberix

Confirmed Memb.
RC Point
0
Yani yapılabilir fakat riskleri çok büyük bu gibi siteler resimli onay alıyor ileride sorun teşkil edebilir 130 tl için değermi burası tartışılır.

SametHan

Confirmed Memb.
Konular
26
RC Point
0
Kanka sende benim linkimden nays'a üye olurmusun?

remilahtir

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Yani yapılabilir fakat riskleri çok büyük bu gibi siteler resimli onay alıyor ileride sorun teşkil edebilir 130 tl için değermi burası tartışılır.
ben de yapmadan önce bir süre araştırdım ve uzun süredir faliyet gösteren güvenilir bir borsa sitesine benziyor ve tabiki ne kadar güvenilir olursa olsun senin de dediğin gibi ileride ne olacağını bilemezsin ben o riske girenlerdenim malesef türkiye şartları
risk olarakta max bilgileri satarlar diye düşünüyorum çok önemli değilsen sorun olmaz herhalde
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

k-kanka ref linki konuda

SametHan

Confirmed Memb.
Konular
26
RC Point
0
Öncelikle selamın aleyküm dostlarım yeni keşfedilen iş bankasının uygulaması olan papara benzeri Nays adlı uygulama sayesinde kazanıcağız bu parayı benim size verdiğim referans linkine tıklayın sizi play store yahut app storeye yönlendiricek oradan uygulamayı indirin ve kayıt olun 10tl kazanacaksınız sonra 9 kişiye davet kodu göndermeniz gerek kişi başı 10tl hesaplarsak 100tl sınırı var üstelik sadece qr kodla iş bankası atm'den çekebilirsiniz.Eger yardim istiyen varsa çekinmeden yazsın hepimiz kazanalim ne sis yansın ne kebap.

Sen de Nays indir, her an ücretsiz para gönder/al, kullandıkça nakit para kazan, alışveriş fırsatlarını yakala.
https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=f2a7b5f3-8b56-4272-8f52-60e6b35a4c65

AsikDeli

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
güzel de olurmu bilmiyorum güvenemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...