STORMfurkann Super Member Katılım 17 May 2022 Konular 24 Mesajlar 172 Tepkime puanı 33 RC Point 0 3 May 2023 #1 Saat 1 de konu paylaştım ama hala anasayfada yok, gözükmüyor. Onaylanmadı mı adminler anlamadım yoksa ben mi paylaşamadım?
Saat 1 de konu paylaştım ama hala anasayfada yok, gözükmüyor. Onaylanmadı mı adminler anlamadım yoksa ben mi paylaşamadım?
Çözüm Osderda 3 May 2023 Dosyanızın büyük kısmı incelendiğinden uzun sürebilir. En kısa sürede ve güvenli bir şekilde kontrol sağlamaya çalışıyoruz. İyi forumlar.
Dosyanızın büyük kısmı incelendiğinden uzun sürebilir. En kısa sürede ve güvenli bir şekilde kontrol sağlamaya çalışıyoruz. İyi forumlar.
Osderda >..... Admin Katılım 19 Eyl 2019 Konular 50 Mesajlar 3,372 Çözümler 842 Tepkime puanı 7,462 Konum X399+WF3 Kadıköy, İstanbul Web sitesi osderdadev.com RC Point 0 3 May 2023 #2 Dosyanızın büyük kısmı incelendiğinden uzun sürebilir. En kısa sürede ve güvenli bir şekilde kontrol sağlamaya çalışıyoruz. İyi forumlar. Oyla 1 Downvote Çözüm
Dosyanızın büyük kısmı incelendiğinden uzun sürebilir. En kısa sürede ve güvenli bir şekilde kontrol sağlamaya çalışıyoruz. İyi forumlar.