Lenovo Thinkpad E540 kendi kendine açılma ve kapanmama

alperensirt

Banned Member
Konular
31
RC Point
0
Merhaba laptopumda dünden beri olan bir sorun var ve bugün de aynısı oldu ne olduğunu anlatayım not: Laptopum Lenovo Thinkpad E540 = dün gece laptopumu başlat menüsündeki yerden bilgisayarı kapat dedim ama hiç tepki vermemişti bende bug olduğunu düşünüp güç düğmesine basılı tutarak kapattım sonra bir işim oduğu için dışarı çıktım eve gelmem 1.5 saat falan sürdü geldiğimde laptopun ışığı yanıp sönüyordu ne hızlı ne yavaşdı orta derece idi kapağını kaldırıp baktım ekran da yoktu fanlar falan da dönüyordu tekrar kapatmaya çalıştım güç düğmesine normalde 10 saniye basılı tutunca kapanıyordu bu sefer bastığım gibi kapandı bu sürekli oluyor çözümü nedir?

CyRuS_FPs

Super Member
Konular
5
RC Point
0
knkm valla hiç 1 bilgim yok benim ama diğer arkadaş lar gelir yanlış bilgi vermek istemem :(

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
RC Point
0
Güç tuşu bilgisayarınızı direkt olarak kapatmaya yettiği gibi birçok sorunu da beraberinde getirmektedir.

Bilgisayarınızı Başlattan Bilgisayarı kapat veya Kapat diyerek kapatabilirsiniz.

Uğraştırır derseniz alt + F4 ten Kapat komutuyla da kişisel bilgisayarınızı kapatabilirsiniz.