Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
minecraft bedrock vsync kapatmanın yolunu bilen varmı?
dediğim gibi ne yaptıysam kapanmadı dosyalarından optionsa girip vsync 0 falan yaptım gecikme 2 katına çıktı normal 1 yapınca zaten vsync açık oluyor çok saçma ama kapalı oynayanlar var bu nasıl oluyor yolunu bilen varmı yorum kasmak için yorum yapmayın
Evet çözümü var redditte buldum ama ingilizce gerektiriyor azda olsa
Çeviri azda olsa yapmadım yanlış olabilir diye başka birisi varsa çevirebilir
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
yes it is possible just disabled it. To disable it you need to navigate to C:\Users"username"\AppData\Local\Packa ges\Microsoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbwe\LocalSta te\games\com.mojang\minecraftpe
open options text document
scroll down to "gfx_vsync"
change from "1" to "0"
save changes
launch game
Enjoy
Tr çeviri (Google translate kullanılmıştır yanlış olabilir resim ekledim ancak paylaşılmıyormuş herhalde)
evet, sadece devre dışı bırakmak mümkündür. Devre dışı bırakmak için C:\Users"username"\AppData\Local\Packa ges\Microsoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbwe\LocalSta te\games\com.mojang\minecraftpe konumuna gitmeniz gerekir.
Evet çözümü var redditte buldum ama ingilizce gerektiriyor azda olsa
Çeviri azda olsa yapmadım yanlış olabilir diye başka birisi varsa çevirebilir
[otomatik birleştirme]1672728532[/otomatik birleştirme]
evet, sadece devre dışı bırakmak mümkündür. Devre dışı bırakmak için C:\Users"username"\AppData\Local\Packa ges\Microsoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbwe\LocalSta te\games\com.mojang\minecraftpe konumuna gitmeniz gerekir.
seçenekler metin belgesini aç
aşağı kaydırarak "gfx_vsync"e gidin
"1"den "0"a değiştir
değişiklikleri Kaydet
oyunu başlat
Zevk almak
Tr çeviri (Google translate kullanılmıştır yanlış olabilir resim ekledim ancak paylaşılmıyormuş herhalde)
malesef ağa zaten bunu yapmıştım yazmıştım bunu optionstan 1 den 0 çekince gecikme 2 katına çıkıyor diye gözüne çarpmadı sanırım ama teşekkürler ilgilendiğin için