minecraft bedrock vsync kapatmanın yolunu bilen varmı?

stalker

Ultra Member
Konular
33
RC Point
0
dediğim gibi ne yaptıysam kapanmadı dosyalarından optionsa girip vsync 0 falan yaptım gecikme 2 katına çıktı normal 1 yapınca zaten vsync açık oluyor çok saçma ama kapalı oynayanlar var bu nasıl oluyor yolunu bilen varmı yorum kasmak için yorum yapmayın

tokuncyunus

Super Member
Konular
5
RC Point
0
Evet çözümü var redditte buldum ama ingilizce gerektiriyor azda olsa
Çeviri azda olsa yapmadım yanlış olabilir diye başka birisi varsa çevirebilir
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

yes it is possible just disabled it. To disable it you need to navigate to C:\Users"username"\AppData\Local\Packa ges\Microsoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbwe\LocalSta te\games\com.mojang\minecraftpe

open options text document

scroll down to "gfx_vsync"

change from "1" to "0"

save changes

launch game

Enjoy

Tr çeviri (Google translate kullanılmıştır yanlış olabilir resim ekledim ancak paylaşılmıyormuş herhalde)
evet, sadece devre dışı bırakmak mümkündür. Devre dışı bırakmak için C:\Users"username"\AppData\Local\Packa ges\Microsoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbwe\LocalSta te\games\com.mojang\minecraftpe konumuna gitmeniz gerekir.

seçenekler metin belgesini aç

aşağı kaydırarak "gfx_vsync"e gidin

"1"den "0"a değiştir

değişiklikleri Kaydet

oyunu başlat

Zevk almak

stalker

Ultra Member
Konular
33
RC Point
0
Evet çözümü var redditte buldum ama ingilizce gerektiriyor azda olsa
Çeviri azda olsa yapmadım yanlış olabilir diye başka birisi varsa çevirebilir
[otomatik birleştirme]1672728532[/otomatik birleştirme]
evet, sadece devre dışı bırakmak mümkündür. Devre dışı bırakmak için C:\Users"username"\AppData\Local\Packa ges\Microsoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbwe\LocalSta te\games\com.mojang\minecraftpe konumuna gitmeniz gerekir.

"1"den "0"a değiştir

değişiklikleri Kaydet

oyunu başlat

Zevk almak

Tr çeviri (Google translate kullanılmıştır yanlış olabilir resim ekledim ancak paylaşılmıyormuş herhalde)

"1"den "0"a değiştir

değişiklikleri Kaydet

oyunu başlat

Zevk almak
malesef ağa zaten bunu yapmıştım yazmıştım bunu optionstan 1 den 0 çekince gecikme 2 katına çıkıyor diye gözüne çarpmadı sanırım ama teşekkürler ilgilendiğin için