Minecraft,Sonoyuncu,Craftrise Hilesi Xray AimBot Ve Daha Fazlası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spoilerv2

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Noise Client Gelişmiş Minecraft Hilesi
Özellikler
ESP,AİMBOT,TRACERS,LEFT-RİGHTCLİCKER,XRAY,WALLHACK,CHESTESP

</#Reddedildi>
</INJECTOR VT/>
</DLL VT/>
Hatalar Ve Çözümler
İnjectoru açtıgımda inject olmuyor napabilirim ? (Çözüm 1-) farklı injector kullanmayı deneyin extreme injector veya xenos64 injectorleri yönetici olarak çalışıtrın ve virüs ve tehdit korumasından gerçek zamanlı korumayı kapattığınızdan emin olun yada javaw.exeyi doğru seçtiğinizden emin olun.
-
enü tuşuna basıyorum ama açılmıyor napabilirm ? (Çözüm 2-) menü tuşu INSERT'tir eğer laptopdaysanız FN + INSERT'e basmanız gerekmekte Insert tuşunuz bozuksa onun yerine sağ taraftaki 0 ı kullanabilrsiniz.
-
İnject ettikten sonra f11 e geçtiğimde hile gidiyor napabilirim? (Çözüm 3-) Evet bu sorunu biliyoruz bunun için yapabileceğim birşey yok dll'yi sadece inject ettiğiniz pencere modunda kullanabilirsiniz tam ekrandayken inject ederseniz tam ekran kullanabilirsiniz.
-
AimAssist ve Espler çalışmıyor napabilirim ? (Çözüm 4-) Bu sorun tamamen kişinin kendi bilgisayarı ile alakalıdır buna yapabilecek hiçbirşey yoktur.
-
AimAssist açtığımda deliriyor güneşe bakıyor napabilirim ? (Çözüm 5-) Bu sorunu bir sonraki güncellemede düzeltmeyi umuyoruz ama şimdilik bunları yaparak düzeltebilirsin aimassist speed ayarını 2 ye al ve bone ayarını "Neck" yap.
-
Tuş ataması yaptığımda oyun kapanıyor napabilirim ? (Çözüm 6-) Tuş atamalarında türkçe karakter kullanmayınız türkçe karakter kullanırsanız oyun kapanır.
------
</ Hileyi Bilmeyenler İçin Paylaştım />
</ Sahibi Ben Değilim Ama İzin Aldım Paylaşmak İçin />
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Hileden Resimleri Birazdan Atıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

ARDAPROGTT1X

Ultra Member
Konular
3
RC Point
0
Eline Sağlık Fakat Dosya Onaylanmadan İndirmenizi Tavsiye Etmem :/

Osderda

>.....
Admin
Yardımsever Mentor Usta Mentor
Konular
52
Web sitesi
osderdadev.com
Discord
Osderda
RC Point
0
 Moderator note  Dosya reddedildi. Lütfen otomatik güncelleyici, şifreleme paketlerini ve internete bağlanan tüm komut dosyalarını veya kod parçalarını kaldırın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...