• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

MOBILE LEGENDS VEXORIA HAX V2.1 cr4cked

PeterParker

Ultra Member
Sevilen Konuşkan Sharer III İlk Çözüm Sharer II Ayın Üyesi Tartışma Başlatıcı 10 Rozet İçerik Kaşifi
Konular
276
RC Point
0
:resimler:
1787678645898.png
:ozellikler:

▶ VİSUAL ESP Line - ESP Hero Icon - ESP HP Bar - ESP Cooldown - Monster Alert - Monster HP - Drone View - Minimap ESP

▶ COMBAT & TARGETING Aim Assist Skill 1-2-3-4 - Predict Range - FOV - Target Filter (Only Monster) - Target Filter (Player) - Kimmy Basic Attack Hack - ZhuxinBug

▶ AUTO COMBO & SCRIPT Combo Angela - Luo Yi Combo - Valir Combo - Ling Combo - Yve Combo - Gusion Combo

▶ AUTO ULTI Desteklenen Herolar: Karina, Martis, Kadita, Balmond, Alice, Layla, Gord, Moskov, Hilda, Harley, Argus, Thamuz, Khaleed, Granger, Xavier

▶ FULL AI LOBBY MOD Time Scale - Attack Speed - Unlimited Skill - Add Gold & Exp

▶ LOBBY & İNFO Lag Status - Team Room Info - Enemy Room Info

:kullanim:

İNDİRİLEN DOSYASYI "" android/data/com.mobile.legends/files/dragon2017/assets/comlibs/arm/ "" KISMINA KOPYALAIP ATIN TÜMÜNÜ DEĞİŞTİR DİYİN​

:ivt:

NOT: BAN YERSENİZ SORUMLULUK KABUL ETMEM. BUNU BİLEREK KULLANIN HER HİLEDE BİR BAN SEBEBİ VARDIR.

muco64

Editor • Staff
Editor
Gece Kuşu
Konular
5
RC Point
0
⚠️ UYARI: Paylaşılan "librudp.bytes" Dosyası Hakkında Ciddi Güvenlik Riski

Selam arkadaşlar,

Konudaki librudp.bytes dosyasını indirip VirusTotal 0 çekmiş diye gönül rahatlığıyla kuranlar var sanırım ama acele etmeyin. Dosyayı biraz deştim. Olay VT'nin gösterdiği kadar masum değil haberiniz olsun.

Adamlar bildiğiniz arka planda çalışan bir cihaz fişleme sistemi kurmuş. Dosya doğrudan sizin Android ID'nizi cihazın marka ve modelini okuyup bunlardan telefona özel bir donanım kimliği üretiyor. Sonra da bu verileri ne idüğü belirsiz bir sunucuya yolluyor. Birçok şeyi de bilerek şifreleyip gömmüşler ki VT uyanmasın.

İşin daha da patlak veren tarafı bu sunucuya bağlanırken SSL sertifika doğrulamasını kasten kapatmışlar. Yani ağ trafiğiniz saldırılara tamamen açık cihaz kimliğiniz falan kabak gibi ortada gidiyor.

Peki soruyorum: "Cracklendi" denen bir dosya neden hala inatla bir sunucuya bizim donanım kimliğimizi yollar?

Ortada telefonu tamamen bozacak bir şey yok ama bilmediğimiz bir sunucuya cihaz parmak izini loglayan kapalı kutu bir dosya var.

Yönetim ekibine naçizane bir önerim: Biliyorum günde onlarca dosya ve konu kontrol ediyorsunuz bu yoğunlukta virustotal büyük bir zaman kazandırıyor. Ancak böyle içeriği şifrelenip gizlenmiş ve arka planda loglama yapan dosyalarda VT maalesef tespit etmeye yetmiyor. Forumdaki üyelerin güvenliğini bir tık daha yukarı taşımak adına bu tarz spesifik paylaşımların onay sürecine analizi de kapsayan ufak bir kontrol adımı eklemek çok daha sağlıklı olacaktır.

İndirecek olanlar ne kurduğunu bilsin diye yazmak istedim. Kurup kurmamak size kalmış.

cakirf75

Active Member
İçerik Kaşifi
RC Point
0
o zmn guvenılır degıl mı bu hıle