Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Öğeyi Denetle/ İncele Butonu

jescywip

Super Member
Konular
13
RC Point
0
Selam arkadaşlar en acilinden yardımınıza ihtiyacım var bi siteye giriyorum site bana her 10 saniyede bir sayı söylüyor o sayıyı söylemeden bulmak mümkünmüdür? şöyle ki bana attıgı sayının üstüne incele yapıp Elements Grubundan Bir sonraki verecegi sayıyı bulmaya calıstım bulamadım farklı bir yöntemi varsa lütfen en acilinden bana ulaşırmısınız discord: Jescywipゃ#5978 instagram: jescywip bekliyorum mesajlarınızı teşekkürler

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Geri Döndü 10 Rozet Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Maalesef, her 10 saniyede bir sayı söyleyen bir siteyi otomatik olarak çözmek mümkün değildir. Sayılar rastgele oluşturulduğu için, sitenin hangi sayıyı seçeceğini tahmin etmek zordur.

Siteye girdiğinizde, "Öğeyi Denetle" veya "İncele" butonuna tıklamışsınız. Bu, tarayıcınızın Geliştirici Araçları'nı açar. Bu araçlar, web sayfasının kaynak kodunu ve öğelerini incelemenizi sağlar.

Ancak, siteye otomatik olarak erişmek veya sayıları otomatik olarak bulmak, site sahibinin belirli güvenlik önlemleri almamışsa mümkün olabilir. Ancak bu, sitenin hizmet şartlarını veya yasalara aykırı olabilir ve bu nedenle önerilmemektedir.

Bunun yerine, site sahibiyle iletişime geçerek veya siteyi manuel olarak kullanarak, sayıları el ile girerek sitenin amaçladığı şekilde kullanmanız önerilir.