orbit premium valorant hilesi çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByWakko

Super Member
Konular
33
RC Point
0
evet arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyimki valorant hilesi ararken orbit premium karşıma çıktı ve bir deniyeyim dedim ve 40 tl lik valo hilesini aldım ve daha sonrasında istenilen yani oyun içi ayarlarını falan da yaptım ama yinede çalışmıyor
bundan sonrasında sitelerindeki orbit premium destek kısmınaki kişiyle konuştum ve oda saçmaladı bildiğiniz benim yaptıklarımı bana tekrar söyledi ve şöyle birşey dedi tek anlamadığım kısım yazılım üzerinden oyunu açınız dedi
evet daha sonrasında biraz daha çabaladım ve anladımki 40 tl boşa gitmiş hiç bir hile sitesine güveniniz olmasın reality cheats gibi bedava hile paylaşan yerler yeterince güvenilir zaten :)
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

xxx.PNGxxxa.PNG
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

xxxaaa.PNG

jusqi

Moderator
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Free olan bir AutoHotkeyi exeye dökmüş ve sizlere vermiş büyük ihtimalle detected bir uygulama olabilir.

Alper0115

Banned Member
Konular
10
RC Point
0
sanki dolandırılmışsın gibi aynısının kodu yayılmıştı 2022 de ve %100 banlanma oranı var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...