oyun hesabı paylaşmak yasak mı?

Tuncc

Ultra Member
Tartışma Başlatıcı Konuşkan 10 Rozet Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
42
RC Point
0
wolftü oyun hesabı paylaşmak yasak mı?

PeterParker

Ultra Member
Ayın En Aktifi 🌟
Trend Creator Konuşkan Gece Kuşu Top Commenter Sharer III İlk Çözüm Sharer II Ayın Üyesi Haftanın Üyesi Tartışma Başlatıcı 10 Rozet İçerik Kaşifi Profilini Tamamla Top Sharer Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
180
RC Point
0

emmi27

𝐵𝐼̇ 𝒦𝒜𝐿𝒫 𝐵𝐼̇ 𝒦𝐸𝑅𝐸 𝒮𝐸𝒱𝐸𝑅
Ultra Member
Günlük Ziyaretçi Tartışma Başlatıcı İçerik Kaşifi 10 Rozet Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
83
Web sitesi
tht-ankared-emmi27.netlify.app
RC Point
0
wolftü oyun hesabı paylaşmak yasak mı?
Niye yasak olsun ki ,millete hayır yapmıyor musun ? ama gerçi çalıntı hesap oluyor ve hoş bişey olmaz,hiç etik bi davranış değil ,günahı senin boynuna :PepoHm::PepoHm: :PepoG: :ext:

Tuncc

Ultra Member
Tartışma Başlatıcı Konuşkan 10 Rozet Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
42
RC Point
0
Niye yasak olsun ki ,millete hayır yapmıyor musun ? ama gerçi çalıntı hesap oluyor ve hoş bişey olmaz,hiç etik bi davranış değil ,günahı senin boynuna :PepoHm::PepoHm: :PepoG: :ext:
paylaştığım için banlamasınlar beni 😂
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

ComboList olarak paylaşabilirsiniz. Diye biliyorum.

emmi27

𝐵𝐼̇ 𝒦𝒜𝐿𝒫 𝐵𝐼̇ 𝒦𝐸𝑅𝐸 𝒮𝐸𝒱𝐸𝑅
Ultra Member
Günlük Ziyaretçi Tartışma Başlatıcı İçerik Kaşifi 10 Rozet Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
83
Web sitesi
tht-ankared-emmi27.netlify.app
RC Point
0
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Banlamazlar uyarı alırsın Max ama bence combo List paylaşmak mantıklı değil hit paylaşılırsa mantıklı yoksa millet kendisi hesapları checklemesi gerekir onun için proxy lazım zor yani eğer hesapların hepsi çalışıyorsa işe yarar, yoksa combo List ise 30k içinde 10 tane hit bulmak için chacklemek gerekir