• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

RC Ne Kadar Sağlam ?

yusuf hackerrr

squiZy
Ultra Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
4
RC Point
0
RC o kadar sağlam ve safe bir şekilde ilerliyor, gece 2-3 gibi CS h!lesini Yoldaş Modunda kullandım oyun sonuna 18-2 oynadım. Rakip hile diyerek şikayet etmesine rağmen ban yemeyip, üstüne yetmezmiş gibi takımımda ki oyuncu 2-9 oynayarak VAC Ban yedi. Bu RC aşırı sağlam 😂 Uzun lafın kısası RC’de kalın, sırtınızı oyuncu koltuğunuza yaslayın. :Fire:
4 senedir kullanıyorum ücretsiz olması ap ayrı bir güzel zaten arkadaşlarıma tavsiye ediyorum

ByChaV0

Super Member
Konular
6
RC Point
0
ya valve kayıt altına alıp sizi izleyip gülüyorsa : D bir anda ban ertesi sabaha ban atarsa toplu ban

ashaka12345

Super Member
Konular
7
RC Point
0
valve tespit etmesi biraz zor gibi rc baya iyi maşallahı var

BugraCLTK

Active Member
İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
RC Point
0
RC o kadar sağlam ve safe bir şekilde ilerliyor, gece 2-3 gibi CS h!lesini Yoldaş Modunda kullandım oyun sonuna 18-2 oynadım. Rakip hile diyerek şikayet etmesine rağmen ban yemeyip, üstüne yetmezmiş gibi takımımda ki oyuncu 2-9 oynayarak VAC Ban yedi. Bu RC aşırı sağlam 😂 Uzun lafın kısası RC’de kalın, sırtınızı oyuncu koltuğunuza yaslayın. :Fire:
bayadır aktif bi şekilde kullanıuyorum legit tarzında dediğin gibi bi sorun yaşmadım daha

yunusdmr67

Active Member
RC Point
0
rc artık prime değil önceden en iyi ücretsiz h1le platformuydu

kenanalper

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
hocam duygu patlaması yaşıyorsun :d teşekürler haklısın