• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

RealUI güvenli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AldrichMorga

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
arkadaşlar zamanındaa kullandım ve bir sorun yaşamadım ve kullandıktan sonra genelde format attımı bilgisayara. Her neyse zamane Türkiyesinde bilgisayar toplamak imkansız sayılır ve benimde cidden fazla pahalı bir bilgisayarım var ve bu hilelerdeki mining olaylarından pc ayvayı yesin istemiyorum. Ne yapmalıyım kestiremedim.

Çözüm
RealUI Loader içerisinde sadece üçüncü parti yazılımlar bulunmaktadır bundan dolayı da anti-virüs yazılımları virüs tespit etmektedir. Buna şu kafayla bakabilirsiniz, Örnek verecek olursak bir anti-virüs uygulaması başka bir anti-virüs uygulamasını virüs olarak algılıyor. Bizim Loaderimiz sadece GameHackTOOLS içermektedir. RealityCheats 200 bin üyeye sahip bir hile topluluğu olmakla beraber 2019'dan beri hizmet veren köklü bir hile platformudur. Yıllardır üyelerimize virüs bulaştırmamak ve güvenliğini sağlamak için çok çalışmaktayız ve kararlıyız. Tek para kazancı olan Reklamlar sayesinde gelir elde edilmektedir. Kullanıcıların bilgisayarları üzerinden hiçbir gelir elde etmemekteyiz.

Drenated

Legend Member
Seviye 10 Sharer II Sharer III İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım 10 Rozet
Konular
454
RC Point
0
RealUI Loader içerisinde sadece üçüncü parti yazılımlar bulunmaktadır bundan dolayı da anti-virüs yazılımları virüs tespit etmektedir. Buna şu kafayla bakabilirsiniz, Örnek verecek olursak bir anti-virüs uygulaması başka bir anti-virüs uygulamasını virüs olarak algılıyor. Bizim Loaderimiz sadece GameHackTOOLS içermektedir. RealityCheats 200 bin üyeye sahip bir hile topluluğu olmakla beraber 2019'dan beri hizmet veren köklü bir hile platformudur. Yıllardır üyelerimize virüs bulaştırmamak ve güvenliğini sağlamak için çok çalışmaktayız ve kararlıyız. Tek para kazancı olan Reklamlar sayesinde gelir elde edilmektedir. Kullanıcıların bilgisayarları üzerinden hiçbir gelir elde etmemekteyiz.

Çözüm

ArefCanAbi

Super Member
RC Point
0
adam gibi bir mod helal olsun

RuLLing

⚔✨𝐑𝐔𝐋𝐋𝐈𝐍𝐆 𝐌𝐈𝐂𝐇𝐀𝐄𝐋𝐒𝐎𝐍✨⚔
Ultra Member
Konular
9
RC Point
0
Real Ui İçindeki Hileler ve Loader Son Derece Güvenilirdir. Ama Başka Sitelerde Youtubede Reality Cheatın Hileleri Bağımsız Paylaşılıyor Onlara Karşı Tedbirli Olunmalıdır Sonrasından Biz Sorumlu Değiliz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...