Riot spoffer

balcan2701

Active Member
Konular
3
RC Point
0
Neden bilmiyorum galiba eskiden kitebotu açıtığım içindi vanguard 152 yani cihaz yasağı yedim hesap falan gitti spoofer önerisi olan var mı acaba

nyrisbaba

Confirmed Memb.
Konular
12
Web sitesi
nohello.net
RC Point
0
kanka şuan piyasada ücretsiz nadir bulursun spoofer fakat format gerektiriyor diye biliyorum ve windows 10 gerektiriyor diye biliyorum artı olarak spoof attıktan sonra pipe hatası alırsın her oyuna girerken onuda halletmen gerekir onuda nadir bulursun bazı pipeler oyun ortasında atarak seni temp banı yani hesap banı aldırıyor bilgin olsun yani hepsi birbirine bağlı hepsi aynı yere açılıyor anca para vererek sağlam yurtdışından alırsın ama onlardada destek sorunu yaşarsın adam seni anlamaz sende onu anlamazsın tam destek veremez

by1ero

Rengoku
Insider
Ayın En Aktifi 🌟
Konular
15
Web sitesi
guns.lol
RC Point
0
Çok zordur bulmak bulursanız banada söyleğin

balcan2701

Active Member
Konular
3
RC Point
0
valla açıkçası açık kaynak kodlarını görsem ben yazıcam da çok saçma sapan spoflar var biraz karışık açamazsam kendim yapıcam

nyrisbaba

Confirmed Memb.
Konular
12
Web sitesi
nohello.net
RC Point
0
valla açıkçası açık kaynak kodlarını görsem ben yazıcam da çok saçma sapan spoflar var biraz karışık açamazsam kendim yapıcam
kanka pek birşeyleri yok yani açık kaynak kodlarınıda göremezsin bios inject spoofer vardı bir ara hala çalışıyor mu bilmiyorum

rxckstarwe

From The Dark
Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Discordda satıldığını biliyorum ancak nerede satıldığını bilmiyorum araştırırsan belki bulabilirsin.