Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
robloxa guncelleme geldıkten watıng for gamede kalıyor
hileyi actıktan sonra waiting for game diyor arsenala giriyorum ama hile calısmıyo hala oyle kalıyo gecen gunlerde guncelleme gelmıstı acaba ondan dolayımı yoksa tek benımlemı alakalı sitede bunun hakkında forum acanda yok
hileyi actıktan sonra waiting for game diyor arsenala giriyorum ama hile calısmıyo hala oyle kalıyo gecen gunlerde guncelleme gelmıstı acaba ondan dolayımı yoksa tek benımlemı alakalı sitede bunun hakkında forum acanda yok
ilk önce hileyi açıcaksın ve Wating For Game dedikten sonra oyunu açıp herhangi bir oyuna giriceksin ve otomatik olucak fakat ilk önce hileyi açmak lazım oyun açıkken olmuyor