asmodeus27
Confirmed Memb.
Ayın En Aktifi 🌟
Haftanın Üyesi
Tartışma Başlatıcı
10 Rozet
İçerik Kaşifi
Profilini Tamamla
Top Sharer
Günlük Ziyaretçi
İlk Paylaşım
Sharer I
İlk Mesaj
İlk Beğeni
Doğrulanmış Üye
[ÜCRETSİZ] Sanal Sunucu (VM) Üzerinden PvP Sunuculara Giriş Rehberi
Herkese merhaba arkadaşlar,Uzun süredir sanal sunucular ve oyun erişimleri üzerine araştırmalar yapıyordum. Piyasada bu hizmetlerin oldukça yüksek fiyatlara satıldığını fark edince, kimsenin işini baltalamak istemeyerek kendi çözümümü aramaya başladım.
Sonunda tamamen ücretsiz bir şekilde sanal sunucu üzerinden PvP sunuculara giriş yapmayı sağlayan yöntemi buldum ve adımları sizlerle paylaşıyorum.
Anlatım & Uygulama Videosu
Aşağıdaki videoda yer alan adımları birebir uygulayarak sanal sunucu kurulumunu tamamlayabilir ve sunuculara sorunsuz giriş yapabilirsiniz:[Buraya Video Linkini
Sık Karşılaşılan Hata ve Çözümü
Eğer kurulum veya başlatma aşamasında aşağıdaki hatayı alıyorsanız:Plaintext
Virtual machine could not be started because this platform does not support nested virtualization
- Nedeni: Kullandığınız işletim sisteminin (özellikle Windows 10) iç içe sanallaştırma (Nested Virtualization) özelliğini desteklememesidir.
- Çözümü: Ana bilgisayar işletim sisteminizi Windows 11 sürümüne yükseltmeniz gerekmektedir. Windows 11 üzerinde bu özellik varsayılan olarak desteklenmektedir.
İpucu: Ücretsiz Premium VPN Kullanımı
Farklı IP adresi veya VPN ihtiyacı olan arkadaşlar için küçük ve faydalı bir not:- Kaspersky VPN, şu anda 1 aylık Premium aboneliği 20 farklı cihaz için ücretsiz deneme olarak sunuyor.
- Yararlanmak için banka uygulamanızdan bir sanal kart oluşturup içine 5-10 TL bakiye atmanız (doğrulama için) yeterlidir.