Steam Saat Kasma (Yeni)

fistikcik

Confirmed Memb.
Haftanın Konusu Profilini Tamamla 10 Rozet Sharer I Top Sharer İlk Beğeni İlk Paylaşım İçerik Kaşifi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye Günlük Ziyaretçi
Konular
19
RC Point
0
Merhabalar.

Projeyi baştan aşağı yeniledim, yine tamamen yapay zeka desteğiyle güncelledim. Göz yoran gifleri ve şifre isteme zımbırtılarını tamamen kaldırdım, menüyü de adam akıllı bir düzene soktum. Detaylı bilgi zaten önceki konularda var ama bilmeyenler için bu sürümde eklenenler ve detaylar şunlar:

• Eski özelliklerin hepsi yerli yerinde duruyor.
  • Listeden oyun seçme olayını kaldırdım, şimdilik çıkardım ama talep gelirse ilerleyen günlerde geri eklerim.
  • Ekstra Yenilikler: Videoda da net bir şekilde görüldüğü gibi; kart düşürme özelliği eklendi, hesap değiştirdiğinizde otomatik olarak başlaması sağlandı ve her hesaba özel ayrı config ile saat ayarı yapabilme özellikleri getirildi.
  • Genel Durum: Tamamen açık kaynak (Open Source), kodları inceleyebilirsiniz. Zaten virüs falan yok, ban riski de yok (her şey Steam'in kendi altyapısı ve yasal mantığı çerçevesinde çalışıyor).
  • Gerekli Kütüphaneler: Kurulum için bilgisayarda Python kurulu olmak zorunda. Komut satırına şunu yazarak eksikleri kurabilirsiniz: pip install customtkinter pillow pystray pypresence
İsteyenler kodları inceleyip geliştirebilir. Takıldığınız bir yer, hata alırsanız falan konunun altına yazın, hızlıca bakıp yardımcı olmaya çalışırım.

(İndir)
(
Video)

İyi forumlar.