Steamde Başarım Fulleme Methodu

PeterParker

Ultra Member
Ayın En Aktifi 🌟
Konuşkan Gece Kuşu Top Commenter Sharer III İlk Çözüm Sharer II Ayın Üyesi Haftanın Üyesi Tartışma Başlatıcı 10 Rozet İçerik Kaşifi Profilini Tamamla Top Sharer Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
178
RC Point
0
Steam achievement manager steam üzerindeki oyunların başarımlarını yönetmenizi sağlayan üçüncü parti bir uygulamadır bu uygulama sayesinde desteklenen oyunlarda istediğiniz başarımları tek tek açabilir tüm başarımları tek seferde tamamlayabilir ya da isterseniz daha önce açtığınız başarımları tekrar kilitleyebilirsiniz achievement kasmak isteyenler koleksiyonunu tamamlamak isteyenler veya farklı amaçlarla kullanmak isteyenler için uzun yıllardır kullanılan popüler araçlardan biridir

uygulama bana ait değil sadece paylaşımını yapıyorum internette uzun zamandır bulunan ve çok fazla kişi tarafından kullanılan bir uygulama benim gördüğüm kadarıyla kullandığı için vac ya da hesap banı aldığını söyleyen birine rastlamadım fakat bu hiçbir zaman ban riski olmadığı anlamına gelmez sonuçta üçüncü parti bir uygulama olduğu için ileride ne olacağını veya valveın yaklaşımının değişmeyeceğini kimse garanti edemez kullanıp kullanmamak tamamen sizin kararınız

kullanımı nasıl diye soracak olursanız dosyayı indirdikten sonra steami açıyorsunuz ve indirdiğiniz dosyadaki SAM.picker adlı uygulamayı çalıştırıyorsunuz uygulama steam hesabınızdaki oyunları tarıyor ve gösteriyor zaten sonrasındada istediğiniz oyunu seçerek kolayca ayarlamaları yapabilirsiniz

uygulamanın açık kaynak kodlarıda githubda bulunmakta ister inceleyip kurun ister virustotal üzerinden tarayarak gönül rahatlığıylada kullanabilirsiniz.
NOT: BAN RİSKİ SİZE AİTTİR.