Açılıyor ve aktif, evet. Ben hileli bir şekilde oyuna giriş yapabildimHile açılıyor mu
Nasıl yaptın iki saattir aynı ekrandayimAçılıyor ve aktif, evet. Ben hileli bir şekilde oyuna giriş yapabildim![]()
Normal bir şekilde oyuna girdim ekstra olarak birşey yapmadımNasıl yaptın iki saattir aynı ekrandayim
discord ismini bırakBir güncelleme yayınladım, hala bu sorunları yaşayan varsa benimle Discord üzerinden iletişime geçsin.
Sorunun halen devam ediyor mu ?Nasıl yaptın iki saattir aynı ekrandayim
en mantıklı cevapHileler kısmından hileyi başlat diyin reklam adımları açılacak ondan sonra waitin for start yazarken hileyi başlata tıklayın hileler beta kısmıdnan
dostum artık eskisi gibi bir realui loader yok eskiden realui loader uygulaması içerisinden istediğin hileyi seçip inject edebiliyordun şimdi ise olay biraz değişti loaderı yönetici olarak çalıştırdıktan sonra karşına waiting for start gelecektir bu ekranda sitede hileler kısmına dönüp istediğin hileyi seçip hileyi çalıştır demelisin daha sonra reklam onayından sonra inject olacaktır reklam onayını yapabilmen için tarayıcındaki reklam engelleyicileri vb. kapatmalısın yoksa reklam onayını yapamayabilirsinloaderi açıyom hileyi başlata basıyom 10 dakka bekledim halen vaiting for start ekranında değişmiyor yönetici olarak çalıştırdım gene aynı oluyor