valorant hilesi başlatırken realui kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abidintt

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Yanlış kategoriye konu açmak
evet arkadaşlar windows defender güvenlik duvarı vs. her şeyi kapattım. realui normal bir şekilde açılıyor. valorant için başlat kısmına basıyorum veri alınıyor yazıyor. sol üstte cmd ekranı geldiği anda kapanıyor.

Çözüm
Arkadaşların da belirttiği gibi zaten öyle olması gerekiyor, CMD diye nitelendirdiğiniz ekranda "Waiting for Valorant" yazısını gördükten sonra oyunu açınız oyun içerisinde lobide bir kez "F7" tuşuna basarsanız hile inject edilecektir "F1" tuşu ile de menüyü açıp kapatabilirsiniz. OYUN İÇERİSİNDE TEKRAR REALUİ ÇALIŞTIRMAYIN!

b4tuchavo

Ultra Member
Konular
9
RC Point
0
o zaten öyle olmalı ban yememen için eğer ban yemek umrumda değil diyorsan loader ın ayarlarından inject başarılı olursa kapat diye bi seçenek var onu kapatabilirsin.

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Arkadaşların da belirttiği gibi zaten öyle olması gerekiyor, CMD diye nitelendirdiğiniz ekranda "Waiting for Valorant" yazısını gördükten sonra oyunu açınız oyun içerisinde lobide bir kez "F7" tuşuna basarsanız hile inject edilecektir "F1" tuşu ile de menüyü açıp kapatabilirsiniz. OYUN İÇERİSİNDE TEKRAR REALUİ ÇALIŞTIRMAYIN!

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...