Valorant Hilesinin Güncelligi hakkında

osmantunc

Ultra Member
Konular
2
RC Point
0
Merhaba arkadaşlar hileyi güncel olarak 1-2 haftadır kullanan var mı? Birçok postun altına yorum olarak düştüm sorular sordum ama yanıtlar alamadım.
Hileyi kullanıyorum sadece wallhack açıyorum çogu zaman arkamda olan adama bakmıyorum vurmuyorum bile ama 1-2 maç sonra ban yiyorum hileden 2 günde 5-6 defa böyle ban yedim hepsini kaldırdım banların ama tekrar hile ile girince ban yiyorum? Sorun bende mi birkaç report yiyince hemen banlanmaz diye düşünüyorum hile detected olabilir mi? Yoksa bende mi problem var. Lütfen Postun altına bilmiyorum gibi saçma yorumlar atmayın hileyi birkaç gündür sürekli kullanan kullanıcı var mıdır?

kraltanimaz

Confirmed Memb.
RC Point
0
oyun adminleri bırakmıyoki 2 maç atıyom 3. maç mutaka ban yiyom çok fazla ilgi var ama hile oluırsa zaten o oyunda biter
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

bide şöylle bişey var bi arkadaşda denemiştik hile programını içinde ban kaldırma diye yazıluım var onla kaldırmıstı o tam bilmiyorum ama özelden yazarsanyarımcı olabilirim iyi günler dierlim

frtfrt

Super Member
Konular
1
RC Point
0
daha önce çok saglam ahk dosyası kullandım her maç pixel pixel vurdum ama ban yemedim ama bu hileyi açınca direkt 1-2 maça ban yiyorum oyunu gözlemci olarak seyretmek gibi birşey mi varmış valoda ilk defa duyuyorum söyledigin gerçekse ban kaldırıp tekrar deniycem çok smooth arka planda oynamayı deniycem.
ahk dosyasını nereden bulabilirim knk