Valorant maça girmeme hatası

ezenenes120

Super Member
Konular
18
RC Point
0
Selam valoranttı açıyorum ardından rekabette maç bula tıklıyorum ve anında val 5 atarak oyundan atıyor geri girdiğimde aynısı oluyor sebebini bilen hızlı yazabilirmi

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
Hesabını başka bir yerde açtın mı hiç? Val 5 hatası hesabının farklı bir yerde oturum açılmasıyla alakalı.

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
Sen yine de bir kontrol et. Şifreni değiştir. İki farklı kimlik doğrulama yoksa bunu etkinleştir. Hesabına cep telefonu numarasını da ekle. Eğer bu dediklerim sende varsa val 5 hatası vermeye devam edersen bir desteğe yaz danış. Her halükarda val 5 hatası hesabın farklı bir yerde oturum açmasıyla alakalı.

ezenenes120

Super Member
Konular
18
RC Point
0
Sen yine de bir kontrol et. Şifreni değiştir. İki farklı kimlik doğrulama yoksa bunu etkinleştir. Hesabına cep telefonu numarasını da ekle. Eğer bu dediklerim sende varsa val 5 hatası vermeye devam edersen bir desteğe yaz danış. Her halükarda val 5 hatası hesabın farklı bir yerde oturum açmasıyla alakalı.
Gene düzelmedi valorantı tekrar yükledim düzeldi

Ü

Üye silindi 43636

valonun dosya konumunda configs ve logs klasörlerini silip oyunu tekrar aç ama ne yazık ki neredeyse tüm ayarların silinecek

ARDAPROGTT1X

Ultra Member
Konular
3
RC Point
0
Arada sıra buga girebiliyor görev yöneticisnden vs. kapat olmassa restart atıp tekrar basşlat çözülecektir