X x-morph Member Katılım 3 Ocak 2021 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 RC Point 0 3 Ocak 2021 #1 Şu yeni gelen sadece logitech mouselarda çalışan(bende var)hileyi bir türlü anlayamadım anlatacak birisi var mı?
Şu yeni gelen sadece logitech mouselarda çalışan(bende var)hileyi bir türlü anlayamadım anlatacak birisi var mı?
iwystic Veteran Katılım 27 Ağu 2019 Konular 290 Mesajlar 4,890 Çözümler 491 Tepkime puanı 10,802 RC Point 0 3 Ocak 2021 #2 Bir script yapıp (script'in yoksa) içine hileyi yazdırmalı ve hileyi oradan çalıştırmalısınız. NOT: No Recoil değeri: 0 (sıfır) Oyla 0 Downvote
Bir script yapıp (script'in yoksa) içine hileyi yazdırmalı ve hileyi oradan çalıştırmalısınız. NOT: No Recoil değeri: 0 (sıfır)
X x-morph Member Katılım 3 Ocak 2021 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 RC Point 0 3 Ocak 2021 #3 Pyth.IO' Alıntı: Bir script yapıp (script'in yoksa) içine hileyi yazdırmalı ve hileyi oradan çalıştırmalısınız. NOT: No Recoil değeri: 0 (sıfır) Genişletmek için tıkla ... ben senin dediğinden hiç birşey anlamadım ne scripti nerden çalıştırıyoruz Oyla 0 Downvote
Pyth.IO' Alıntı: Bir script yapıp (script'in yoksa) içine hileyi yazdırmalı ve hileyi oradan çalıştırmalısınız. NOT: No Recoil değeri: 0 (sıfır) Genişletmek için tıkla ... ben senin dediğinden hiç birşey anlamadım ne scripti nerden çalıştırıyoruz
iwystic Veteran Katılım 27 Ağu 2019 Konular 290 Mesajlar 4,890 Çözümler 491 Tepkime puanı 10,802 RC Point 0 3 Ocak 2021 #4 x-morph' Alıntı: ben senin dediğinden hiç birşey anlamadım ne scripti nerden çalıştırıyoruz Genişletmek için tıkla ... Biraz araştırma yaparak anlayabilirsiniz. İyi forumlar. Oyla 0 Downvote
x-morph' Alıntı: ben senin dediğinden hiç birşey anlamadım ne scripti nerden çalıştırıyoruz Genişletmek için tıkla ... Biraz araştırma yaparak anlayabilirsiniz. İyi forumlar.