valorant realUl hile hatası

eylurl

Super Member
Konular
9
RC Point
0
bu cihaza sürücü yüklenemiyor hatası alıyorum ne yapmam lazım çekirdek yalıtım kısmını da tamamen kapattım defender da kapalı hala aynı sorun

azadaskah

Super Member
Konular
2
RC Point
0
Sürücü yüklenememe hatası, genellikle sürücülerin uygun şekilde yüklenmemesi veya sürücülerin bozuk olması nedeniyle ortaya çıkar. Aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Sürücüyü güncelleyin: İlgili cihazın web sitesinden veya Windows Update'den en son sürücüyü indirin ve yükleyin.

2. Sürücüyü kaldırın ve yeniden yükleyin: Aygıt Yöneticisi'nde ilgili aygıtı bulun, sağ tıklayın ve "Sürücüyü Kaldır" seçeneğini seçin. Daha sonra, "Tarama için Donanım Değişikliklerini Denetle" seçeneğini seçin ve sürücüyü yeniden yükleyin.

3. Sistem dosyası taraması yapın: Başlat menüsünden "cmd" yazarak Komut İstemi'ni açın. Ardından, "sfc /scannow" komutunu girin ve Enter tuşuna basın. Bu, sisteminizde bozuk sistem dosyalarını taramaya ve onarmaya yardımcı olacaktır.

4. Sistem geri yükleme yapın: Eğer sorun, son zamanlarda yaptığınız bir değişiklikten kaynaklanıyorsa, sistemi daha önceki bir tarihe geri yükleyerek sorunu çözebilirsiniz.

5. Yönetici olarak çalıştırın: Sürücü yüklemesi yaparken, yükleyiciyi yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, cihazınızın donanımıyla ilgili bir sorun olabilir. Bu durumda, bir bilgisayar teknisyeninden yardım almanız önerilir.

lluegx

Super Member
Konular
4
RC Point
0
virüs korumasını kapamadayısan olmaz hata verir kapayıp dene olmassa allah kerim

Mehm1t12

Super Member
Konular
2
RC Point
0
virüs koruman açıksa kapat öyle açmayı dene rahatlıkla açarsın
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartından olabilir yada sistemindeki herhangi bir parçadan

yns54544

Confirmed Memb.
RC Point
0
defender ve güvemlik duvarını kapatmazsan bu hatayı alırsın kapalı olduğundan emin ol ikisininde