VALORANT , RIOT GAMES ULP #1 TEST EDİLMEMİŞ HESAPLAR

s1mples

s1mples
Super Member
Tartışma Başlatıcı 10 Rozet Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
56
RC Point
0
Selam millet! 👋

Sizlere VALORANT (Riot Games) hesaplarından oluşan bir ULP sunmak istedim.

Hesapların hiç biri tarafımızca test edilmemiştir.Giriş bilgileri ve hesapların durumu doğrulanmamıştır.

Vt
Mediafire

Hesaplarda “olmuyor”, “çalışmıyor” tarzında yorumlar yapmanıza gerek yok. Belirttiğimiz gibi, hesaplar tarafımızca test edilmemiştir. Bu listeyi kullanmak, deneyerek uygun hesapları bulmak isteyenler içindir.
İsteyenler kendi Checker sistemleriyle kontrol edebilir. Bulduğunuz hesapları sonrasında satmak veya farklı amaçlarla değerlendirmek tamamen size kalmış.

Bulduğunuz hesaplarda bol şanslar

s1mples

s1mples
Super Member
Tartışma Başlatıcı 10 Rozet Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
56
RC Point
0

s1mples

s1mples
Super Member
Konular
56
RC Point
0
dostum ben sana bunu mu dıyom hıc bır vt rarla atılmaz ben ne dıyom sen ne dıyon
Dostum konuya boş beleş yorum yapma admin onayından geçmiş geçtiğine göre bir sorun yok