Valorant spoofer bilen atsın lütfen içbiri adam akıllı çalışmıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

namıka

Confirmed Memb.
Konular
21
RC Point
0
yardım lütfen arkadaşlar valorant spoofer yada pc ye format atsam olurmu

Çözüm
MadValo vb. yerler de indirme, cihazım'da başka bir hilesini kullandım ertesi gün: cihazımı yetkili servise gönderdim.
Öyle yerler de verilen dosyalar genellikle çalışıyor ama virüslü, virüs den ayıklanmamış hali ile veriliyor.
Spoofer konusuna gelecek olursak;
Böyle konular açmayın, elinde olan varsa zaten paylaşır, kimse sana bedava vermez.
Bu konuya gelecek tüm mesajları kesinlikle şöyle olacak: Bana da lazım, verebilir misiniz?, Bulursanız atın vb.
Sana DC adresini verip, bana ulaşın diyecek biri olur ise: Cihazınıza virüs atacaktır, büyük ihtimalle.

Teodora

ワイフ
Legend Member
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
202
RC Point
0
MadValo vb. yerler de indirme, cihazım'da başka bir hilesini kullandım ertesi gün: cihazımı yetkili servise gönderdim.
Öyle yerler de verilen dosyalar genellikle çalışıyor ama virüslü, virüs den ayıklanmamış hali ile veriliyor.
Böyle konular açmayın, elinde olan varsa zaten paylaşır, kimse sana bedava vermez.
Bu konuya gelecek tüm mesajları kesinlikle şöyle olacak: Bana da lazım, verebilir misiniz?, Bulursanız atın vb.
Sana DC adresini verip, bana ulaşın diyecek biri olur ise: Cihazınıza virüs atacaktır, büyük ihtimalle.

Çözüm

shoot2kill

Ultra Member
Konular
12
RC Point
0
Çok doğru söylemiş söyleyecek başka söz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...