Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba valorantta hwid ban yedim 3 gün önce hala açamıyorum bir sürü yöntem denedim olmadı bu uygulamadaki spooferı denedim 1 maç bitmeden ban yedim tekrardan lütfen yardım edin
Sitemizde valorant hilesi yok? Detected hileler paylaşıp, detect olduğunu bile bile kullanıcı çekmek için kapatmayan çöp topluluktan gidip yardım isteyebilirsin.
#KILIT
Denemenicektin aga belli etmissin valoranttaki sistem çok iyi.Şimdiden yeni hesap aç ya da denk bir hesap satın al.10 kere de ticket atsan açmazlar banı
Oyuna girerken 152 hatası alıyosan hwid ban vardır ki oda minimum 3 ay maksimumda 6 ay diye biliyom yanlışım olursa düzeltin
3 ay çokda fazla değil başka oyunlarda oynayabilirsin bidahaki sefer hilenin fixlenip fixlenmediğine dikkat et
Sitemizde valorant hilesi yok? Detected hileler paylaşıp, detect olduğunu bile bile kullanıcı çekmek için kapatmayan çöp topluluktan gidip yardım isteyebilirsin.
#KILIT