Valorant'tan HWID ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

k5r3mm

Member
Konular
1
RC Point
0
merhaba valorantta hwid ban yedim 3 gün önce hala açamıyorum bir sürü yöntem denedim olmadı bu uygulamadaki spooferı denedim 1 maç bitmeden ban yedim tekrardan lütfen yardım edin

Çözüm
Sitemizde valorant hilesi yok? Detected hileler paylaşıp, detect olduğunu bile bile kullanıcı çekmek için kapatmayan çöp topluluktan gidip yardım isteyebilirsin.
#KILIT

bilal12345

Banned Member
Konular
1
RC Point
0
Denemenicektin aga belli etmissin valoranttaki sistem çok iyi.Şimdiden yeni hesap aç ya da denk bir hesap satın al.10 kere de ticket atsan açmazlar banı

Expertimuz31

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Oyuna girerken 152 hatası alıyosan hwid ban vardır ki oda minimum 3 ay maksimumda 6 ay diye biliyom yanlışım olursa düzeltin
3 ay çokda fazla değil başka oyunlarda oynayabilirsin bidahaki sefer hilenin fixlenip fixlenmediğine dikkat et

Knull

404
Legend Member
Konular
103
RC Point
0
Denemediğin yöntem kalmadıysa bunun tek çözümü beklemek olacaktır.

1Enjoy

Forward
Owner
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
40
Web sitesi
realitycheats.com
RC Point
0
Sitemizde valorant hilesi yok? Detected hileler paylaşıp, detect olduğunu bile bile kullanıcı çekmek için kapatmayan çöp topluluktan gidip yardım isteyebilirsin.
#KILIT

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...