Merhaba değerli forum üyeleri. Konuma hoş geldiniz. Bu konumda sizlere planladığım bir eğitim projesini dile getirmek istiyorum.
Bu eğitim projesi şuan bu konuyu okuduğunuz Genel-Programlama kategorisinde farklı konular olarak açılacaktır.
Eğitim içeriğinden bahsedecek olursak:
- Web sitesi yaparak kolayca büyük paralar kazanmayı öğreneceksiniz.
- Bir web sitesi hangi programlarla yapılır, hangi araçlar ve hangi modüller kullanılır öğreneceksiniz.
- Site tasarımı hakkında bazı tüyolar, taktikler ve kaynak sitelerini öğreneceksiniz.
- Web sitelerinin hız skorunu yükseltmeyi öğreneceksiniz.
- Orta düzey SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) kullanımını öğreneceksiniz.
- Bir web sitesi yapılırken hangi aşamalardan geçer öğreneceksiniz.
- Hosting, Domain, SSL Kurulumu gibi çeşitli terimler hakkında daha net bilginiz olacak.
Ayrıca bu eğitimin sonunda web tasarımı bir iş haline döndürerek para kazanmaya başlayabileceksiniz.
- İstediğiniz bir web sitesinin tüm kodlarını direk hazır site olarak bilgisayarınıza çekmeyi öğreneceksiniz.
Sizin de bu projemiz hakkında fikirleri varsa yorumlara yazmayı unutmayın.
Eğitimlerimiz tamamen ücretsiz ve resimli bir şekilde olacaktır.
Konumu okuduğunuz için teşekkürler.
Bu eğitim projesi şuan bu konuyu okuduğunuz Genel-Programlama kategorisinde farklı konular olarak açılacaktır.
Eğitim içeriğinden bahsedecek olursak:
- Web sitesi yaparak kolayca büyük paralar kazanmayı öğreneceksiniz.
- Bir web sitesi hangi programlarla yapılır, hangi araçlar ve hangi modüller kullanılır öğreneceksiniz.
- Site tasarımı hakkında bazı tüyolar, taktikler ve kaynak sitelerini öğreneceksiniz.
- Web sitelerinin hız skorunu yükseltmeyi öğreneceksiniz.
- Orta düzey SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) kullanımını öğreneceksiniz.
- Bir web sitesi yapılırken hangi aşamalardan geçer öğreneceksiniz.
- Hosting, Domain, SSL Kurulumu gibi çeşitli terimler hakkında daha net bilginiz olacak.
Ayrıca bu eğitimin sonunda web tasarımı bir iş haline döndürerek para kazanmaya başlayabileceksiniz.
- İstediğiniz bir web sitesinin tüm kodlarını direk hazır site olarak bilgisayarınıza çekmeyi öğreneceksiniz.
Sizin de bu projemiz hakkında fikirleri varsa yorumlara yazmayı unutmayın.
Eğitimlerimiz tamamen ücretsiz ve resimli bir şekilde olacaktır.
Konumu okuduğunuz için teşekkürler.