Web siteye html kodunu atma

N0NE

Ultra Member
Konular
30
RC Point
0
domain ve hosting aldım fakat bu paneller çok karışık geldi :D
hem linux hemde windows panelleri var.

elimde html dosyaları var ben bunları nasıl siteye koyacağım

koyunca 403 veriyor

Son düzenleme:

CL43X

Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
eğer bloggerdan yazdıysanız ve domaini bloggerdan kurduğunuz sitenize aldıysanız tema kısmından html kodlarını yükleyebiliyorsunuz ama diğer siteler hakkında bilgim yok

N0NE

Ultra Member
Konular
30
RC Point
0
eğer bloggerdan yazdıysanız ve domaini bloggerdan kurduğunuz sitenize aldıysanız tema kısmından html kodlarını yükleyebiliyorsunuz ama diğer siteler hakkında bilgim yok
403 error veriyor

CL43X

Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
403 error veriyor
403 hatası, sunucunun isteği anladığını, ancak yerine getirmeyi reddettiğini belirten bir HTTP durum kodudur. Bu hata, yetkiniz veya izniniz olmayan bir web sayfasına veya kaynağa erişmeye çalıştığınızda meydana gelir.

403 hatasıyla karşılaşmanın bazı yaygın nedenleri şunlardır:

1. Yetersiz izinler: Sunucu kimlik doğrulama gerektirebilir ve kaynağa erişmek için gerekli kimlik bilgilerine sahip değilsiniz. Bu durum, giriş yapmadan veya uygun yetkiye sahip olmadan bir web sitesinin kısıtlı bir bölümüne erişmeye çalıştığınızda meydana gelebilir.
  2. Yasaklanmış IP veya IP kısıtlamaları: Sunucu, belirli IP adreslerinden gelen istekleri reddedebilir. Bu durumda, sunucunun erişim izinlerini veya IP kısıtlamalarını kontrol etmek gerekebilir.
  3. Yanlış yapılandırılmış dosya izinleri: Sunucuda dosya veya dizin izinleri yanlış yapılandırılmış olabilir. Bu durumda, sunucu dosyaya erişim izni vermediği için 403 hatası alabilirsiniz.
Bu hatalar genellikle kullanıcı hatası veya sunucu tarafında yapılandırma sorunlarından kaynaklanır. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• İstek yaptığınız web sayfasının veya kaynağın izinlerini kontrol edin.
  • Eğer giriş yapmanız gerekiyorsa, doğru kimlik bilgileriyle giriş yapmayı deneyin.
  • Eğer IP kısıtlamaları varsa, IP adresinizin engellenmediğinden emin olun.
  • Sunucu tarafındaki yapılandırmaları kontrol edin veya site yöneticisiyle iletişime geçin.
Eğer bu adımları takip etmenize rağmen sorun devam ederse, site yöneticisi veya web hizmeti sağlayıcısı size daha fazla yardımcı olabilir.

ultradeluxe

Member
RC Point
0
Filezilla'yı bildiğini varsayıyorum. Panelde ki bilgilerle giriş yap genelde /www yada /htdocs şeklinde olur bu dosyanın içine tüm site dosyalarını atabilirsin ancak öyle çalışır.

SaidElvan

Beni karşında bulan dağken bana bakınca bağ olur
Confirmed Memb.
Konular
9
RC Point
0
kanka bende infinityden free domain aldım siteyi açdım sonra ftp mysql gibi şeyler bağladım wordpress ftp serverdan attım sonra halletim