ozaman w11 fixi gelene kadar beklicem agaarkadaşın dediği geçerli zaten windows sürümü değiştirmek formattır aynı anda 2 tane windows yüklenemez bilgisayara hem 11 hem 10
bunun farklı yöntemleri var win 11 içine bir programlar sanal win 10 yükleyebiliyorsun ama sen sanırım hile programı çalışmadığı için değiştirmek istiyorsun o zaman çözümün komple format atmak, malesef başka ihtimalin yok
pc işleriyle çok uğraşmam o yüzden bekliyecem sadecemalesef öyle yapman lazım ama win11 de ek güvenlik parametreleri geldi windows tarafından o yüzden hilelerin çoğunda sıkıntı oluyor. çalışan hile illaki oluyor ama win 10 kadar stabil olmuyor bilgin olsun ben o yüzden 11 den 10 a döndüm
bende geçen eski bilgisayara windows 11 yüklü iken 10 a geçiricektim youtubede bikaç gün arattım fakat hiçbir sonuç bulamadım oyüzden windows 10 a sıfırlayarak geçmek zorunda kaldımArkadaşlar windows 11 kullanıyorum 10 geçmeyi düşünüyorum 10 günü geçti yani geri dönemem bunun usb veya format olmadan yapabilme şansım varmı
microsoft un sitesinde iso dosyası olarak indirebilirsinArkadaşlar windows 11 kullanıyorum 10 geçmeyi düşünüyorum 10 günü geçti yani geri dönemem bunun usb veya format olmadan yapabilme şansım varmı
Usb siz veya CD olmadan İSO dosyası ne işe yarar hocam anlatırmısın ?microsoft un sitesinde iso dosyası olarak indirebilirsin