Windows 11'den 10'a geçme

InkSans41

Ultra Member
Konular
24
RC Point
0
Arkadaşlar windows 11 kullanıyorum 10 geçmeyi düşünüyorum 10 günü geçti yani geri dönemem bunun usb veya format olmadan yapabilme şansım varmı

kaladartk

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
13
RC Point
0
arkadaşın dediği geçerli zaten windows sürümü değiştirmek formattır aynı anda 2 tane windows yüklenemez bilgisayara hem 11 hem 10
bunun farklı yöntemleri var win 11 içine bir programlar sanal win 10 yükleyebiliyorsun ama sen sanırım hile programı çalışmadığı için değiştirmek istiyorsun o zaman çözümün komple format atmak, malesef başka ihtimalin yok

InkSans41

Ultra Member
Konular
24
RC Point
0
arkadaşın dediği geçerli zaten windows sürümü değiştirmek formattır aynı anda 2 tane windows yüklenemez bilgisayara hem 11 hem 10
bunun farklı yöntemleri var win 11 içine bir programlar sanal win 10 yükleyebiliyorsun ama sen sanırım hile programı çalışmadığı için değiştirmek istiyorsun o zaman çözümün komple format atmak, malesef başka ihtimalin yok
ozaman w11 fixi gelene kadar beklicem aga

kaladartk

Ultra Member
Konular
13
RC Point
0
malesef öyle yapman lazım ama win11 de ek güvenlik parametreleri geldi windows tarafından o yüzden hilelerin çoğunda sıkıntı oluyor. çalışan hile illaki oluyor ama win 10 kadar stabil olmuyor bilgin olsun ben o yüzden 11 den 10 a döndüm

InkSans41

Ultra Member
Konular
24
RC Point
0
malesef öyle yapman lazım ama win11 de ek güvenlik parametreleri geldi windows tarafından o yüzden hilelerin çoğunda sıkıntı oluyor. çalışan hile illaki oluyor ama win 10 kadar stabil olmuyor bilgin olsun ben o yüzden 11 den 10 a döndüm
pc işleriyle çok uğraşmam o yüzden bekliyecem sadece

kaladartk

Ultra Member
Konular
13
RC Point
0
tamam iyi forumlar. bir sorun olursa dm atarsın bana direk

kuzeykadirde

İnanmak, başarmanın yarısıdır !
Super Member
Konular
18
RC Point
0
Arkadaşlar windows 11 kullanıyorum 10 geçmeyi düşünüyorum 10 günü geçti yani geri dönemem bunun usb veya format olmadan yapabilme şansım varmı
bende geçen eski bilgisayara windows 11 yüklü iken 10 a geçiricektim youtubede bikaç gün arattım fakat hiçbir sonuç bulamadım oyüzden windows 10 a sıfırlayarak geçmek zorunda kaldım