merhaba ben https://realitycheats.com/threads/valorant-bounty-free-hack-2022-esp-wallhack-aimbot.25040/ buradaki valorant hilesini yüklemek istiyorum ama windows 1709 sürümünde olur diyor sürümümü nasıl düşüreceğim acaba
ğopndıjpnokshrn saolPp güzelmiş
pro mu home miKonuda 1709 sürümünün indirme linki bulunmaktadır. Format nasıl atılır bilmiyorsanız eğer Rufus'la nasıl format atılacağı hakkında Chrome ve YouTube üzerinden araştırmalar yapabilirsiniz.
Bilgisayarınız hangisini destekliyorsa onu yapın.pro mu home mi
home destekliyoda oto home mi oluyo yoksa içinde bir sürü windows işletim sistemi varmı çünkü windows 10 home 1709 sürümü bulamadım bi türlüBilgisayarınız hangisini destekliyorsa onu yapın.
ISO dosyalarında Home veya Pro fark etmez. Yani, şu anda hangi sürümü kullanıyorsanız yine o sürüme formatlar. Home ise Home, Pro ise de Pro.home destekliyoda oto home mi oluyo yoksa içinde bir sürü windows işletim sistemi varmı çünkü windows 10 home 1709 sürümü bulamadım bi türlü
temiz kurulum yapıcam yanlız sorun olmaz demiISO dosyalarında Home veya Pro fark etmez. Yani, şu anda hangi sürümü kullanıyorsanız yine o sürüme formatlar. Home ise Home, Pro ise de Pro.
Doğru yap yeter. #kilittemiz kurulum yapıcam yanlız sorun olmaz demi