wolftü hile hata veriyor

duffy

Super Member
Konular
8
RC Point
0
1704643435717.png
arkadaslar wolftü hilede su hatayla karşılaşıyorum windows 10 pro 22h2yim pcmde güncel w.defenderda kapalı ama boyle oldu?

yusuf2152

Confirmed Memb.
RC Point
0
Ekli dosyayı görüntüle 25198
arkadaslar wolftü hilede su hatayla karşılaşıyorum windows 10 pro 22h2yim pcmde güncel w.defenderda kapalı ama boyle oldu?
Kanka önceden wolftü acmissan veya hileyi önceden oynayıp atildiysan tekrar şifreyi girip oyuna girsen bile arka planda önceki hile kalmış olabilir PC yi kapat yeniden aç temizce aç olur bu arada yasadışı program hatası alıyorum nasıl düzelir bu bilgin varmı acaba
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Kanka önceden wolftü acmissan veya hileyi önceden oynayıp atildiysan tekrar şifreyi girip oyuna girsen bile arka planda önceki hile kalmış olabilir PC yi kapat yeniden aç temizce aç olur bu arada yasadışı program kaldırı
win defender dışında eğer faceit tarzı uygulmaların varsa onlarında kaldırılması gerekli garanti olarak vanguardıda kapat
Aynen öyle dostum

xwolfx

Active Member
Konular
4
RC Point
0
Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın.