Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekli dosyayı görüntüle 25198
arkadaslar wolftü hilede su hatayla karşılaşıyorum windows 10 pro 22h2yim pcmde güncel w.defenderda kapalı ama boyle oldu?
Kanka önceden wolftü acmissan veya hileyi önceden oynayıp atildiysan tekrar şifreyi girip oyuna girsen bile arka planda önceki hile kalmış olabilir PC yi kapat yeniden aç temizce aç olur bu arada yasadışı program hatası alıyorum nasıl düzelir bu bilgin varmı acaba
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
arkadaslar wolftü hilede su hatayla karşılaşıyorum windows 10 pro 22h2yim pcmde güncel w.defenderda kapalı ama boyle oldu?
Kanka önceden wolftü acmissan veya hileyi önceden oynayıp atildiysan tekrar şifreyi girip oyuna girsen bile arka planda önceki hile kalmış olabilir PC yi kapat yeniden aç temizce aç olur bu arada yasadışı program kaldırı