Wolftü Hile üye Engeli Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nenavist

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Wolftü Rc Free Hack i kullanmak için 50 mesaja ulaşmamız gerekiyor tamam haklısınız sizde etkileşim kazanmak istiyorsun sitede ama bu durum sizin kitle kaybetmenize neden olucak mesela az önce oyunda hileli biirini gördüm ve ardından araştırdım sizin siteyi buldum RealUI Loader e kadar indirdim reklamları onaylattım fakat hileyi kullanamadım bu yüzden o kadar emeğim boşa gitti sinirlenip kapadım siteyi falan lütfen bu durumu düzeltmenizi rica ediyorummmm

Çözüm
Öneriniz için teşekkürler ama maalesef bu kural kalkmayacaktır. Forumda 1 veya 2 gün (size bağlı) aktif olarak gün geçirirseniz ve konulara mantıklı cevaplar verip hilelerin erişim sınırını kaldırabilirsiniz. İyi forumlar

Drenated

Legend Member
Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım Doğrulanmış Üye 10 Rozet
Konular
454
RC Point
0
Öneriniz için teşekkürler ama maalesef bu kural kalkmayacaktır. Forumda 1 veya 2 gün (size bağlı) aktif olarak gün geçirirseniz ve konulara mantıklı cevaplar verip hilelerin erişim sınırını kaldırabilirsiniz. İyi forumlar

Çözüm

Osderda

>.....
Admin
Yardımsever Mentor Usta Mentor
Konular
53
Web sitesi
osderdadev.com
Discord
Osderda
RC Point
0
Wolftü hilesinin konusunda zaten rank kısıtlaması olduğunu ve rankı yazmaktadır. Herşeye atlamak yerine öğrene öğrene git üstüne. Rank kısıtlamalarını kaldırmayı düşünmüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...