wolftü ODADAN ATMA KALDIRMA

mrtklyc001

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
Hocam vip hileden memnunuz lakin ota boka odadan atıyorlar lütfen takım öldürme yerıne bır güncelleme daha gelsede şu odadan atmayı kaldırsanız süper olur gercekten hersey iyi guzel ama en zevkli yerinde odadan atılmak koyuyor be lütfen buna bir çözüm gelsin adminler seviliyorsunuz hocam teşekürler siz yaparsınız hocam güveniyorum iyi günler :pog4ever:

mrtklyc001

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
Knk gidip duvar vuruşu fln açarsan veya tek atma açarsan tabi aah yersin.Sadece always hs ve isim esp açsan yeter.Kaç eldir öyle giriyorum bir tane aah yemedim kimse farketmiyor farkettikleri zamanda 2 3 kere bilerekten ölüyom.
kanka duvarı zaten acmıyorum ama dedıgım gıbı adamlar tek yemıyor aımbotta acsan tek yemıolar bende oyunun kendı karakterı var 350 can og adama nasıl kafa tutayyım

gokanxa

Super Member
Konular
12
RC Point
0
Hocam kastınız aah ise onun çözümü belli etmeyeceksiniz hile kullandıgınızı.Zaten troll kullanımlarda aah çok oluyor.Bide belli edince zaten rapordan seni odadan atarlar bu yüzden tek çözüm belli etmemek.
yok knka belli etmesen bile karşındaki adam çok iyi olsun adam gene hile diyo odadan atıolar

star123

Active Member
RC Point
0
adamların yapacagı bıseyok kı odadan atmayı kaldırsınlar baska v ı p hilelerde gene olcak odadan atma

sarandi21

Ultra Member
Konular
2
RC Point
0
hocam nasıl bellı etmıcen bana soylesene bı adamlar zaten para yatırıyor sadece aımbotla oldurmek ımankız adam dırek tek atıyor mecbur tek atmayıda acmak zorunda kalıyorsun adam dırek 350 canla tek yıyınce senı dırek odadan atıyor su bılmedıgınız konularla alakalı yorum yapmaktan vazgecın hocam sevgıler
hocam benim başımada geliyor hep gölge kampında yüksek rütbeliler odadan atıyor bunun çaresini bende bulamadım :d