• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

Wolftü relay sunucusu kapalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözüm
Relay sunucusu kapalı hatası, genellikle launcher wolftü'in ana bağlantı veya yama sunucularıyla sağlıklı iletişim kuramadığı durumlarda ortaya çıkar. Bu durumda yapman gerekenleri sıralıyorum;

Başlat menüsüne "cmd" yazıp komut istemini yönetici olarak çalıştır. Sırasıyla şu komutları yazıp Enter'a bas:
  • ipconfig /flushdns
  • ipconfig /release
  • ipconfig /renew

Bu ayarları yaptıktan sonra düzelme olmadıysa modemini sıfırlayıp tekrar girmeni isteyeceğim. Olumlu olumsuz cevabını bekliyorum 👊

Laudy

先苦后甜
Editor
Hızlı Yardım Haftalık Aktif Gece Kuşu İçerik Kaşifi 10 Rozet Doğrulanmış Personel 7 Gün Seri Geri Döndü İlk Çözüm
Konular
6
RC Point
0
Relay sunucusu kapalı hatası, genellikle launcher wolftü'in ana bağlantı veya yama sunucularıyla sağlıklı iletişim kuramadığı durumlarda ortaya çıkar. Bu durumda yapman gerekenleri sıralıyorum;

Başlat menüsüne "cmd" yazıp komut istemini yönetici olarak çalıştır. Sırasıyla şu komutları yazıp Enter'a bas:
  • ipconfig /flushdns
  • ipconfig /release
  • ipconfig /renew

Bu ayarları yaptıktan sonra düzelme olmadıysa modemini sıfırlayıp tekrar girmeni isteyeceğim. Olumlu olumsuz cevabını bekliyorum 👊

Çözüm

By1Ero

Insider
Haftanın Üyesi Top Commenter Aylık Aktif 30 Gün Seri Konuşkan RealUI Sadık Haftalık Aktif Sadık Ziyaretçi Kararlı Üye Tartışma Başlatıcı 7 Gün Seri İçerik Kaşifi İlk Çözüm Hızlı Yardım 10 Rozet
Konular
25
Web sitesi
guns.lol
Discord
By1Ero
RC Point
0
oyundan çık gir yapmayı dene ip ve dns yenile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...