Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Relay sunucusu kapalı hatası, genellikle launcher wolftü'in ana bağlantı veya yama sunucularıyla sağlıklı iletişim kuramadığı durumlarda ortaya çıkar. Bu durumda yapman gerekenleri sıralıyorum;
Başlat menüsüne "cmd" yazıp komut istemini yönetici olarak çalıştır. Sırasıyla şu komutları yazıp Enter'a bas:
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
Bu ayarları yaptıktan sonra düzelme olmadıysa modemini sıfırlayıp tekrar girmeni isteyeceğim. Olumlu olumsuz cevabını bekliyorum
Relay sunucusu kapalı hatası, genellikle launcher wolftü'in ana bağlantı veya yama sunucularıyla sağlıklı iletişim kuramadığı durumlarda ortaya çıkar. Bu durumda yapman gerekenleri sıralıyorum;
Başlat menüsüne "cmd" yazıp komut istemini yönetici olarak çalıştır. Sırasıyla şu komutları yazıp Enter'a bas:
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
Bu ayarları yaptıktan sonra düzelme olmadıysa modemini sıfırlayıp tekrar girmeni isteyeceğim. Olumlu olumsuz cevabını bekliyorum