aktiflik çok düştü

zombixx

Ultra Member
Konular
15
RC Point
0
herkese iyi günler valorant hilesi paralı olduğundan beri sitede aktiflik düştü adminler bence şuan isteklere bakıp yeni hile getirmeli sizce hangi oyunun hilesi gelmeli?

ensq_2

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
herkese iyi günler valorant hilesi paralı olduğundan beri sitede aktiflik düştü adminler bence şuan isteklere bakıp yeni hile getirmeli sizce hangi oyunun hilesi gelmeli?
Bunun parayla bir alakası yok bir önceki mesajımda aynısını dedim osdera vb kuruculuarımız olmak üzere yetkili ekibi dahili günlerce aylarca oynadımız oyunun hilesini kodluyorlar sırf bizlere daha güzel bir oyun sağlamak için onlarında bir masrafı olduğu için belirli bir rakam koyduğu için demekki bu rakam onların giderlerine ançak yetiyor yani normal birşey bu dostum

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
RC Point
0
Bunun parayla bir alakası yok bir önceki mesajımda aynısını dedim osdera vb kuruculuarımız olmak üzere yetkili ekibi dahili günlerce aylarca oynadımız oyunun hilesini kodluyorlar sırf bizlere daha güzel bir oyun sağlamak için onlarında bir masrafı olduğu için belirli bir rakam koyduğu için demekki bu rakam onların giderlerine ançak yetiyor yani normal birşey bu dostum
Anlayışınız için teşekkürler, her şey sizlere daha fazla ve iyi içerik sunmak için. 🧡
Selamlar, sadece Valorant hilesi yayınlamıyoruz. Bu nedenle sitede diğer hileler için sık sık mesaj atılıyor. Aktiflik düşmedi, atılan spam mesaj sayısı düştü. İyi forumlar.

aurorare

Legend Member
Konular
4
RC Point
0
RC'nin Nexon counter Strike oyunu için hileler eklemesini istiyorum.
çünkü bu oyunun hilelerini bulmak çok zor.
Nexon counter Strike oyununa hileler eklerlerse.
çok mutlu olurum

Chermiee

Super Member
Konular
17
RC Point
0
bence aktiflik düşmedi 300 mesaj kasmak için spam atanların sayısı düştü