Cod Black ops oynama sırası

zekeriyaoz42

Confirmed Memb.
Konular
10
RC Point
0
S.a hayırlı günler cod black ops basliycam ama hangi sıra ile oynamalıyım her yerde farklı bir sıra gösteriliyor ben hikayesi için sırasıyla hangilerini oynamam lazım yardımcı olur musunuz

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
Öncelik black ops 1. Daha sonra black ops 2 geliyor. Ama şahsen black ops 1 den sonra black ops cold war versiyonunu oynamakta fayda var. Cold war oyununda bazı bölümler de black ops 1 oyununa atıflar ve flashback sahneleri geçiyor. Bundan sonra black ops 2 yi oynamak daha mantıklı geliyor. Çünkü o black ops 2 gelecekte geçiyor.

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
belkide şu cod oyunlarının hepsini oynamışımdır en son çıkanları tabikide net üzerinden indirip oynadım ama sizlere bir anımı anlatayım
Uzun yoldan geldim yaşım küçük ben diyim 5 sen de 6 az buçuk hatırlıyorum ztn neyse abim yeni pc ama o zamanın en iyilerinden cod 2 oynuyor o zamanlarda yeni çıkmış karlı bir map bölümü var bilenler illaki çıkar elinde de wolfteamdan hatırlayanlar çıkar çubuk bombası var tam onu atacekken köpek abime saldırmıştı bende beni yiyecek diye anneme koşmuştum böyle bir anım var belki komik değil ama bu forumu görünce ister istemez o zamana gittim ....

Tokibtw

Active Member
RC Point
0
black ops serisinde tek hatirladigim 1 de devlet baskanlariyla oynamamiz zaten zombi moduyla bilinen bir seri 6 ciktigi anda direkt aldim 3 4 gun araliksiz oynadim ama silah degisimi filan oyun warzone olmus

KRAL0671

Super Member
Konular
2
RC Point
0
Yılına göre başlayabilirsin ama grafikler çok düşük ilk yıllarında