Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a hayırlı günler cod black ops basliycam ama hangi sıra ile oynamalıyım her yerde farklı bir sıra gösteriliyor ben hikayesi için sırasıyla hangilerini oynamam lazım yardımcı olur musunuz
Öncelik black ops 1. Daha sonra black ops 2 geliyor. Ama şahsen black ops 1 den sonra black ops cold war versiyonunu oynamakta fayda var. Cold war oyununda bazı bölümler de black ops 1 oyununa atıflar ve flashback sahneleri geçiyor. Bundan sonra black ops 2 yi oynamak daha mantıklı geliyor. Çünkü o black ops 2 gelecekte geçiyor.
belkide şu cod oyunlarının hepsini oynamışımdır en son çıkanları tabikide net üzerinden indirip oynadım ama sizlere bir anımı anlatayım
Uzun yoldan geldim yaşım küçük ben diyim 5 sen de 6 az buçuk hatırlıyorum ztn neyse abim yeni pc ama o zamanın en iyilerinden cod 2 oynuyor o zamanlarda yeni çıkmış karlı bir map bölümü var bilenler illaki çıkar elinde de wolfteamdan hatırlayanlar çıkar çubuk bombası var tam onu atacekken köpek abime saldırmıştı bende beni yiyecek diye anneme koşmuştum böyle bir anım var belki komik değil ama bu forumu görünce ister istemez o zamana gittim ....
black ops serisinde tek hatirladigim 1 de devlet baskanlariyla oynamamiz zaten zombi moduyla bilinen bir seri 6 ciktigi anda direkt aldim 3 4 gun araliksiz oynadim ama silah degisimi filan oyun warzone olmus