DaVinci Resolve 20 ve After Effects edit

Renin

bEn DeLi DeĞiLiM
Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Merhaba, iyi forumlar

Yeni bir hobi edinmek istedim ve edit işine girmeye karar verdim.. Herhangi bir para kazanma düşüncem yok, sadece eğlence için yapmak istiyorum fakat edit işinden hiç anlamıyorum (daha önce hiç denemedim, sadece hazır şablonlar kullanarak iyi kötü bişeyler çıkardım ortaya)

Başlıktada bahsettiğim uygulamaları en hızlı şekilde veyahut en verimli şekilde nasıl öğrenebilirim?

Edit için kullanılacak efektleri ve temaları bilen biri varsa, kullanabileceğim efekt isimlerini yazabilir mi?

Not: Şu anlık Valo ve Wolftü editleri yapmayı düşünüyorum..

Teşekkürler..

mahmutgfhj123

Active Member
Konular
5
RC Point
0
Edit işleri için After Effects ve Photoshop gibi adobe uygulamalırını öğrenmeni tavsiye ederim ama DaVinciye hiç girme bence. AE için Spunkram Library gibi yardımcı araçlar işini ciddi oranda kolaylaştırır. Öğrenim aracı olarak Onur Naci Öztürkler’in güncel eğitim serilerini takip etmeni tavsiye ederim.

Renin

bEn DeLi DeĞiLiM
Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Edit işleri için After Effects ve Photoshop gibi adobe uygulamalırını öğrenmeni tavsiye ederim ama DaVinciye hiç girme bence. AE için Spunkram Library gibi yardımcı araçlar işini ciddi oranda kolaylaştırır. Öğrenim aracı olarak Onur Naci Öztürkler’in güncel eğitim serilerini takip etmeni tavsiye ederim.
Peki hocam, öğrenim kolaylığı olarak en mantıklı olan platform After Effects mi yoksa Photoshop mu?

Yeni kullanıcı için çoğunlukla hangisi öneriliyor?

Tavsiyen için şimdiden çok teşekkür ederim..

mahmutgfhj123

Active Member
Konular
5
RC Point
0
Peki hocam, öğrenim kolaylığı olarak en mantıklı olan platform After Effects mi yoksa Photoshop mu?

Yeni kullanıcı için çoğunlukla hangisi öneriliyor?

Tavsiyen için şimdiden çok teşekkür ederim..
after effects video edit için kullanılıyor, photoshop'da sadece thumbnail falan yaparsın youtube'da iş yapacaksan
bana kalırsa ilk after effectsden başla, video editörlüğü yapmak istiyorsan onu iyice öğrenmeni tavsiye ederim, thumbnailde tabii ki çok önemli izleyici ilk thumbnaili görüyor ama giriş seviyesi için dediğim gibi after effects öğrenmeni tavsiye ederim thumbnail her türlü yapılır

bahomen1321

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Merhaba, iyi forumlar

Yeni bir hobi edinmek istedim ve edit işine girmeye karar verdim.. Herhangi bir para kazanma düşüncem yok, sadece eğlence için yapmak istiyorum fakat edit işinden hiç anlamıyorum (daha önce hiç denemedim, sadece hazır şablonlar kullanarak iyi kötü bişeyler çıkardım ortaya)

Başlıktada bahsettiğim uygulamaları en hızlı şekilde veyahut en verimli şekilde nasıl öğrenebilirim?

Edit için kullanılacak efektleri ve temaları bilen biri varsa, kullanabileceğim efekt isimlerini yazabilir mi?

Not: Şu anlık Valo ve Wolftü editleri yapmayı düşünüyorum..

Teşekkürler..
edit yaparımmm"